Την πρωτοχρονιάτική πίτα της έκοψε η Τοπική Οργάνωση Ανωγείων της Νέας Δημοκρατίας, σε μια μικρή εκδήλωση που έγινε χθες Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το βράδυ,  στην παραδοσιακή ταβέρνα “Τα Σκαλώματα”.

Εκεί βρέθηκε ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ Γιάννης Κεφαλογιάννης, που έκοψε την πίτα, ευχόμενος μια γεμάτη χρονιά, με αγώνες και υγεία σε όλα τα μέλη της τοπικής . Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Δραμουντάνης και φυσικά ο πρόεδρος της Τ.Ο της Ν.Δ, Χαράλαμπος Χαιρέτης και τα υπόλοιπα μέλη της.

Το φλουρί έπεσε ανάμεσα σε δυο κομμάτια και το κέρδισαν από κοινού, τα δυο μικρά παιδιά των ιδιοκτητών της ταβέρνας, ο Βασίλης Κεφαλογιάννης του Χαράλαμπου και ο Κωνσταντής Κεφαλογιάννης του Ιωάννου.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε ένα τραπέζι, με συζητήσεις ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, για την πολιτική κατάσταση της Χώρας και φυσικά για το μείζον θέμα των τελευταίων ημερών, με τον πόλεμο που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία.

 

Μοιραστείτε το

-

-->