Πρόγραμμα μαθημάτων σκι:
Σάββατο 25/12/2021
(δύο γκρούπ)
* αρχάρια παιδιά
* αρχάριοι ενήλικες
Κυριακή 26/12/2021
( τέσσερα γκρουπ)
* αρχάρια παιδιά
* αρχάριοι ενήλικες
* δεύτερο μάθημα παιδιά
* δεύτερο μάθημα ενήλικες.
Όλα τα γκρούπ ξεκινάνε στις 10:00 το πρωί.
Τα μαθήματα αφορούν απόλυτα αρχάριους ή όσους έχουν κάνει 1-2 φορές σκι.

Πληροφορίες για τα Μαθήματα:
Ανάλογα το επίπεδο και την ηλικία οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες με τον εκπαιδευτή τους και ξεκινούν το μάθημα στις 10:00 το πρωί κάθε μέρα. Η διάρκεια του μαθήματος θα είναι 3 ώρες και με ένα μικρό διάλειμμα ενδιάμεσα θα τελειώσουν περίπου στις 14:00. Από ηλικία 5 χρονών έως όσο πάει μπορείτε να έρθετε στα μαθήματα αυτά.


Σκοπός των μαθημάτων είναι να μάθουμε με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματική τεχνική να γλιστράμε με τα πέδιλα στο χιόνι και να ελέγχουμε την πορεία μας και τον ρυθμό μας σε πλαγιές μικρής κλίσης.
Μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να κάνουμε μια σωστή αρχή στο άθλημα της χιονοδρομίας χωρίς να χρειαστεί να φύγουμε εκτός Κρήτης.
Ο εξοπλισμός χιονοδρομίας αρχαρίων (πέδιλα, μπότες, μπατόν) παρέχονται από τον Ορειβατικό σύλλογο Ρεθύμνου, (τμήμα χιονοδρομίας) και τα μαθήματα κάνει η ομάδα των καταρτισμένων εκπαιδευτών του Cretan Ski School σύμφωνα με την μεθοδολογία της Αυστριακής ομοσπονδίας.
Εσείς θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα καλό μπουφάν, αδιάβροχο παντελόνι ή ένα δεύτερο για να αλλάξετε αν χρειαστεί, γάντια απλά, σκούφο και γυαλιά ηλίου. Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι πολύ χρήσιμη κυρίως για τα παιδιά.
Το κόστος των μαθημάτων συμπεριλαμβάνοντας και την ενοικίαση του εξοπλισμού είναι 35€ την μέρα και 60€ για το διήμερο.
Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μέχρι Πέμπτη βράδυ ή μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων στο κάθε γκρουπ.
Για να κάνετε κράτηση θα χρειαστούμε τα ακόλουθα στοιχεία:
Όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας, νούμερο παπούτσι, ύψος, βάρος, μέρα συμμετοχής και προηγούμενη εμπειρία στο σκι (αν υπάρχει).
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με messager, viber, SMS ή τηλεφωνικά στο 6936820900.
Σας ευχόμαστε καλή εβδομάδα και καλό σαββατοκύριακο, και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι ερώτηση έχετε για την εκδήλωση.
Καλά να περνάτε.
Η ομάδα του Cretan Ski School. 

 

Μοιραστείτε το

-

-->