Ακούστε το “Σα το Βουνό” του Γιάννη Σπαχή, με την ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά σε στίχους Λευτέρη Μπέρκη:

Βασίλης Σκούλας & Γιάννη Σπαχής – Σα το βουνό

Η Πύρηχος Music & Recording Production συνεχίζει δυναμικά με νέες μουσικές κυκλοφορίες, παρουσιάζοντας ένα νέο single με τίτλο ´Σα το βουνό´.
Ο Γιάννης Σπαχής μετά την ´Τον Ταξιδιώτη ´ και την ´Δεύτερη ζωή´ μας παρουσιάζει ένα νέο κομμάτι σε μουσική δίκη του, στίχους τους Λευτέρη Μπέρκη ενώ στην ερμηνεία είναι ο κορυφαίος ερμηνευτής και λυράρης Βασίλης Σκουλάς.

Ο Γιάννης  Σπαχής γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ανώγεια Μυλοποτάμου Κρήτης το 1988. Σε ηλικία 10 ετών είχε την πρώτη του επαφή  με τα παραδοσιακά μουσικά όργανα. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα αρχικά με το Νικηφόρο Αεράκη και στη συνέχεια με τους  (Δημήτρη Κουνάλη – Μιχάλη Καλλέργη – Φασουλά Γιώργη – Κοντόκαλο Αντώνη – Νταγιαντά Μενέλαο – Δημήτρη Ξυλούρη – Γιώργης Καλομοίρης(Γιωργαντός) ), ενώ σε 17 ετών είχε την πρώτη του συνεργασία με το Βασίλη Σκουλά η οποία συνεχίζεται εώς σήμερα. Παράλληλα αποτελεί μέλος του μουσικού σχήματος “ Η παρέα του Υακίνθου”  που ιδρύθηκε το 2006. Παράλληλα έχει κάνει και αρκετές δισκογραφικές συμμετοχές στους παρακάτω δίσκους:

Παρέα του Ιακίνθου “Στη Πόρτα  θα χω το κλειδί”

Παρέα του Ιακίνθου  “ Στση Νύχτας τη μεσόστρατα”

Παρέα του Ιακίνθου “Φτερό να πέσει θα κουστεί”

Γιάννης Σπαχής – Δημήτρης Μπέρκης “ Η θύμηση σου”

Δημήτρης Ξυλούρης “ Τση νιότης το ξεκίνημα”

Γιώργης Καλομοίρης(Γιωργαντός) Πνοής Αντάμωμα

Και πολλές άλλες συμετοχές σε Singles.

 

Μοιραστείτε το

-

-->