Στην Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του “Ιδαίου” στην τοποθεσία “Βάρσαμος” στον Ψηλορείτη, βρέθηκε αρκετός κόσμος για να ανάψει ένα κερί, και να μνημονεύσει και τον αξέχαστο Γιώργη Σμπώκο “Ατζαρογιώργη” στη μνήμη του οποίου η οικογένεια Σμπώκου ολοκλήρωσε τον ιερό ναό πριν τρία χρόνια.

Στην παρέα και με εξαιρετικό οικοδεσπότη, τον πολιτευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Βασίλη Σμπώκο, βρέθηκαν και πολιτικά πρόσωπα που πέρασαν όμορφες στιγμές σε μια μαγευτική τοποθεσία του Ψηλορείτη, συνομίλησαν με κόσμο για τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά πέρασαν και στιγμές ξεγνοιασιάς παράλληλα με τις αυθεντικές Ανωγειανές γεύσεις που είχα ετοιμάσει η οικογένεια Σμπώκου.

Μεταξύ άλλων στο Βάρσαμος βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης, η Ρένα Δούρου, ο Σωκράτης Βαρδάκης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης και ο γιατρός της καρδιάς μας Ντίνος Μερκούρης, που δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από το μέρος όσο και από την φιλοξενία και το τραπέζι που είχε ετοιμαστεί.

Ο Βασίλης Σμπώκος με ανάρτηση του αργότερα στην προσωπική του σελίδα, ανέφερε σχετικά:

 “Ω Θε μου πως μ’αρέσουν οντέ μονομεριούνε,

σε μνήμης και χαράς ταβλιές,ανθρώποι του φεσιού μου.

Κάδιοι,σεμνοί και ταπεινοί,με ζάλο μυρισμένο.

Περήφανοι κι ατρόμητοι μες στση ζωής τη μάχη”

21 Αυγούστου 2021!!!

Ανώγεια τοποθεσία “Βάρσαμος”!!!

Θεία λειτουργία στην Εκκλησία

Άγιος Γεώργιος “Ο Ιδαίος”

στη μνήμη του Ατζαρογιώργη Σμπώκου!!!

 Από εμένα, τα αδέρφια μου και τις οικογένειες μας,τα ξαδέρφια μου και την ευρύτερη οικογένεια τω Σμπώκηδων,ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρευρέθηκαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας!!!

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς η παρουσία σας στην εκδήλωση μας!!! Και του Χρόνου “σωστοί κι αβάτζοι” και πιο λεύτεροι!!!

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->