Με την Διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ανωγείων, θα παρουσιαστεί στα Ανώγεια η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, “Άγρια Δύση”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Κρόμπα. Η παράσταση θα γίνει την Κυριακή 1 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ στον “Τόπο του Βοσκού” στα Ανώγεια, με πρωταγωνιστές, τους Τόνυ Δημητρίου, Σοφία Παυλίδου, Μαρίνα Σαμάρκου και Γιάννη Φραγκίσκου.

Πρόκειται για μια κωμωδία γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα & την αγάπη για την Ελλάδα! Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση»  του Θοδωρή Αθερίδη διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη μας και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζουσα  – ελέω οικονομικής κρίσης – οικογενειακή, τουριστική επιχείρηση, πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού , ανεκπλήρωτου έρωτα ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας, εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές αντιδράσεις. Την χαριστική βολή στην επαπειλούμενη κανονικότητά τους θα δώσει η εμπλοκή όλων στο κυνήγι ενός αμφίσημου, χαμένου θησαυρού που στοιχειώνει τις ζωές τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Σκηνοθεσία  Αντώνης Κρόμπας

Κείμενο: Θοδωρής Αθερίδης

Σκηνικά / Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη

Σχεδιασμός φωτισμού: Στράτος Λύκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Παπασιδέρη

Φωτογραφίες / Γραφιστικά / Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Στιβανάκης

Παραγωγή: Artistic essence productions

ΠAIZOYN:

ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 Στην εκδήλωση θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid- 19.

 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->