Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη των μαθημάτων, στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων ,το απόγευμα της 10ης Ιουνίου, ενώπιον  πλήθους κόσμου.

Την γιορτή επιμελήθηκε με αληθινό μεράκι  η γυμνάστρια κα Μαίρη Κατσούρου σε συνεργασία με όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου .

Το Πρόγραμμα της γιορτής του Δημοτικού Σχολείου περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα στο πρώτο μέρος και αθλητικές δραστηριότητες και διασκεδαστικά παιχνίδια στο δεύτερο μέρος.

Στην αρχή της τελετής απονεμήθηκαν στους αριστούχους μαθητές της Έκτης τάξης τα καθιερωμένα πλέον χρηματικά βραβεία

Το χρηματικό βραβείο των Τριακοσίων (300,00) Ευρώ που δίνεται από την οικογένεια Γεωργίου και Νίκης Καλλέργη- Σκουλά στη μνήμη Ελευθερίου και Αργυρής Σκουλά που διετέλεσε Δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων, απονεμήθηκε ύστερα από κλήρωση ανάμεσα στους επτά  αριστούχους, στη Θηρεσία Νταγιαντά  του Ιωάννου.

Στους  υπόλοιπους έξι  που συγκέντρωσαν βαθμολογία « Άριστα 10» επίσης μοιράστηκε ισόποσα το χρηματικό βραβείο των χιλίων Ευρώ(1000,00) που καθιέρωσε η ενορία του Αγίου Ιωάννου και το κληροδότημα Ανδρέας Σαλούστρος  και είναι οι εξής

1.- Αεράκη Κωνσταντίνα

2.-Ανδριαδάκη Ασημένια

3.-Καλλέργη Ελευθερία -Μαρία

4.- Χαιρέτης Εμμανουήλ

5-. Χαιρέτη Χρυσή

6.- Χαλκιαδάκη Ιωάννα

Οκτώ ακόμα μαθητές  της Έκτης αρίστευσαν με κάποια μικρή απόκλιση προς τα κάτω αλλά με  μέσο όρο «Άρστα 10»  και είναι οι εξής:

1.-Βρέντζος Ιωάννης

2.-Κουνάλη Ιωάννα

3.-Κουτεντάκη Νικολέτα

4.-Μανουράς Αριστείδης

5.- Μανουράς Σταύρος

6.- Ξυλούρη Ελένη

7.- Σκανδάλης Γεώργιος και

8.- Σμπώκος Εμμανουήλ

Η Σχολική Επιτροπή , οι Δάσκαλοι του Σχολείου και οι γονείς των βραβευθέντων μαθητών εκφράζουν βαθιές ευχαριστίες στους αναφερθέντες δωρητές που υποστηρίζουν το έργο του Σχολείου, ενισχύοντας τους μαθητές που προσπαθούν παραπάνω.

Το Σχολείο θέλει επίσης να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκπ-κής εκδρομής που έγινε από 20-05-2011 ως 24-05-2011 στην Αθήνα και Πελοπόννησο.

Πιο συγκεκριμένα  ευχαριστεί την ενορία του Αγίου Ιωάννου που έβαλε  το θεμέλιο λίθο, δίνοντας στους μαθητές το ποσό των πεντακοσίων ευρώ .

Τους καταστηματάρχες του χωριού  και γειτονικών χωριών αλλά και τους γονείς των μαθητών της Έκτης τάξης που πρόσφεραν απλόχερα δώρα για την κλήρωση των μαθητών.

Ευχαριστούν επίσης και όλους τους συγχωριανούς που υποστηρίζουν το έργο του Σχολείου είτε αγοράζοντας την εφημεριδούλα του Σχολείου μας είτε κλήρους για την πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής

Η εκδρομή του σχολείου ήταν μια μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούν τα παιδιά ιστορικά μνημεία , να τα συνδέσουν με τις γνώσεις που πήραν στο Δημοτικό αλλά και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες που  θα τα βοηθήσουν στην παραπέρα πορεία τους.

Η Σχολική Επιτροπή και οι Δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου εύχονται καλό καλοκαίρι σε όλους τους Ανωγειανούς , απανταχού της γης.

Μοιραστείτε το

-

-->