Κι αν δεν μπορείς παρά να κλαις το δείλι

τους ζωντανούς τα μάτια σου ας θρηνήσουν

θέλουν μα δεν μπορούν να λησμονήσουν.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Γιώργης Καλομοίρης του Οδυσσέα έφυγε από κοντά μας. Δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε ακόμα την οδύνη μας για την απώλειά του. Ζούσε μακριά μας, όμως κι εκείνος και εμείς νιώθαμε πως ήμασταν πάντα μαζί στις χαρές και στις λύπες. Τον θυμόμαστε όμορφο, ψηλό και πάντα χαμογελαστό εκείνα τα καλοκαίρια που ερχόταν στο χωριό με την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα, και όλοι νιώθαμε ότι ήμασταν σε μια μεγάλη γιορτή, σε ένα ατελείωτο πανηγύρι. Ένα χρόνο μετά, μας λείπει πολύ αλλά μας παρηγορεί η σκέψη ότι η αγνή και καθαρή ψυχή του βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων.

Η οικογένειά του στα Ανώγεια τελεί την Κυριακή 30 Μαΐου στις 11.00 π.μ. Τρισάγιο στον τάφο των γονιών του και η σύζυγός του, Γιώτα, θα τελέσει Τρισάγιο στον τάφο του στους Κρουνούς Ηλείας.

Γιώργη, όλοι εμείς, τα αδέλφια σου, τα ανίψια σου, οι συγγενείς σου, οι φίλοι σου και βέβαια η Γιώτα σου θέλουμε να σου πούμε:

“Δεν πέθανες, αδιάφορο  οι μήνες κι αν περνούνε

τότε οι νεκροί πεθαίνουνε όταν τους λησμονούνε

και εμείς όλοι θα σε θυμόμαστε πάντα.

-Το παραπάνω κείμενο αποχαιρετισμού έστειλε στην ΑΝΩΓΗ η οικογένεια του Γιώργη Καλομοίρη του Οδυσσέα με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του. Στη μνήμη του τα αδέρφια του καταθέτουν το ποσό των 100 ευρώ για την ΑΝΩΓΗ και τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης. Τους ευχαριστούμε θερμά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

Μοιραστείτε το

-

-->