Εσείς τι θα ρωτούσατε τον δήμαρχο Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη, αν είχατε τη δυνατότητα μιας συνέντευξης μαζί του; Ποιες είναι οι ερωτήσεις, τα παράπονα και οι παρατηρήσεις των δημοτών των Ανωγείων, αλλά και των φίλων και επισκεπτών του τόπου μας; Σε ποια θέματα θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα, η δημοτική αρχή;

Ζωντανός διαδικτυακός ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ του Δημάρχου με τους πολίτες, με την τεχνική υποστήριξη και οργάνωση από την ομάδα “Androidus project tank” και την δημοσιογραφική επιμέλεια της ΑΝΩΓΗ.

Σε συνέχεια της περυσινής πρωτοβουλίας του “Δημοσκόπειου” προσαρμοσμένη στις συνθήκες των καιρών ο Δήμαρχος Ανωγείων σε ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση (μέσω youtube)  θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα, τις παρατηρήσεις και τα παράπονα των δημοτών .

Με την ευκαιρία ο κ. Κεφαλογιάννης θα κάνει και έναν απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής για το 2020 ενώ θα περιγράψει τους στόχους και τις προτεραιότητες για το 2021.

Η διαδικτυακή συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του διαδικτύου την Τετάρτη  30 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ από τον χώρο του Δημαρχείου Ανωγείων.

Τις ερωτήσεις σας, θα απευθύνει στον δήμαρχο Ανωγείων, ο δημοσιογράφος της ΑΝΩΓΗ Γιώργος Μπαγκέρης. Πίσω από τις κάμερες και στο στήσιμο όλης της συνέντευξης οι άνθρωποι μιας από τις πιο ενεργές ομάδες του τόπου μας, της “Androidus project tank” με τον Γιώργο Καλομοίρη και τον Αντώνη Νταγιαντά και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της.

Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας όλες τις επόμενες ημέρες, μέχρι και το πρωί της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου. Πέραν των πολιτών η ΑΝΩΓΗ και η “Androidus project tank” θα απευθυνθεί προσωπικά και σε όλους τους συλλόγους των Ανωγείων ( Σύλλογος Ανωγειανών της Αθήνας, Πολιτιστικός, Σκακιστικός Όμιλος, Αετός Ανωγείων, Σύλλογος Εμπόρων, Σύλλογος Γυναικών, σύλλογος κτηνοτρόφων, Αγροτικός συνεταιρισμός, σύλλογος αποφοίτων Σταυράκειου και άλλους), σε Ανωγειανούς δημοσιογράφους, καθώς επίσης και την Αντιπολίτευση του Δήμου Ανωγείων με τους επικεφαλής των δυο παρατάξεων Μανόλη Καλλέργη και Στέλιο Σταυρακάκη ώστε να απευθύνουν τις δικές τους ερωτήσεις και προβληματισμούς.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας:

Στα mail της ΑΝΩΓΗ:

[email protected]

[email protected]

Στην επίσημη σελίδα της ΑΝΩΓΗ στο fb:

https://www.facebook.com/groups/123315727769926

Στο mail  της “Androidus project tank”:

[email protected]

Στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο fb:

https://www.facebook.com/AndroidusProject

Στην φόρμα επικοινωνίας:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJD49rkQ8petqoWCyhnGUpyTHYEOoXsVrvyYV4gZ9QDpdkyA/viewform

Στο mail του δήμου Ανωγείων:

[email protected]

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->