«Για να είσαι πειστικός πρέπει να είσαι πιστευτός. Για να είσαι πιστευτός πρέπει να είσαι αξιόπιστος. Για να είσαι αξιόπιστος πρέπει να είσαι αληθινός». Με αυτή την φράση ενός παλιού, θαρραλέου δημοσιογράφου, συγχαίρω την «Ανωγή» για την 10χρονη ψηφιακή της παρουσία. 

Δέκα χρόνια διαδικτυακής ενημέρωσης, δέκα χρόνια εγκυρότητας, αμεσότητας, πλουραλισμού.

Δεν είναι  μια διαδικτυακή εφημερίδα που  στοχεύει στα περιβόητα «κλικ» γι’ αυτό και ποτέ δεν κάνει χρήση πομπωδών τίτλων ή φράσεων, δεν έχει σχέση με πρακτικές  δημοσιογραφικού ανταγωνισμού, δεν επενδύει στο κυνήγι της επισκεψιµότητας και της ταχύτητας.

Είναι μια πηγή σοβαρής ενημέρωσης για τα μεγάλα ή μικρά γεγονότα της περιοχής. Πηγή ενημέρωσης στην οποία προστρέχουν όχι μόνο οι  όπου γης Ανωγειανοί αλλά αναγνώστες απ’ όλο τον κόσμο που έχουν γνωρίσει τα Ανώγεια και τους ανθρώπους του, τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους. Μια πηγή ενημέρωσης στην οποία προστρέχουμε και όλοι εμείς, οι δημοσιογράφοι, για να «δανειστούμε» την είδηση, την πληροφορία, και σας ευχαριστούμε.

Εύχομαι στην «Ανωγή» και στους ανθρώπους της  να  συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ενημέρωση με την ίδια συνέπεια και αξιοπιστία. 

 Πόπη Παπαδάκη –Αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Ρεθεμνιώτικα Νέα»

-Η ΑΝΩΓΗ ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους από την  ιστορική εφημερίδα του Ρεθύμνου “Ρεθεμνιώτικα Νέα” για τις ευχές για την δική μας παρουσία στο χώρο της ενημέρωσης. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->