Μια σπουδαία μεταγραφή, που του προσδίδει ποιότητα και εμπειρία ανακοίνωσε ο Αετός Ανωγείων με την απόκτηση ενός δικού μας παιδιού με τεράστια προϊστορία στα γήπεδα της Κρήτης, του Χρήστου Καλομοίρη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός καθώς διαθέτει ήθος και γνώσεις για το ποδόσφαιρο που μπορούν να φανούν χρήσιμες και για τις Ακαδημίες της ομάδας. Άλλωστε ο Χρήστος, με θητεία στον Αετό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, είχε ασχοληθεί για ένα διάστημα πριν μερικά χρόνια και με τις Ακαδημίες του Αετού, όταν ήταν προπονητής ο Τάκης Μέμος.


Στην ανακοίνωση του ο Αετός Ανωγείων αναφέρει:


“Ο Αετός Ανωγείων με μεγάλη του χαρά ανακοινώνει την απόκτηση ενός δικού μας παιδιού του Χρήστου Καλομοίρη,ο οποίος μεχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κρουσσώνα. Ένας Παίκτης με μεγάλη εμπειρία στα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα.Χρήστο καλώς ήρθες σπίτι σου.Στην φώτο μετά την υπογραφή της συμφωνίας διακρίνονται από αριστερά : ο Β’ Γενικός αρχηγός Παναγιώτης Πασπαράκης,ο Χρηστος Καλομοίρης,ο Ά γενικός αρχηγός Καλομοίρης Νίκος και ο προπονητής μας Γιακουμάκης Μανώλης.”


Ο Χρήστος Καλομοίρης πέραν από την εμπειρία του σε Περιφερειακό πρωτάθλημα έχει συμμετάσχει με επιτυχία και στην Γ’ Εθνική. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με Ερμή Ζωνιανών, Ηρόδοτο, Γιούχτα, ΠΟΑ, ΕΓΟΗ, Δόξα Γαλιάς, Ζαρό και Γόρτυνα. Ένα υπερπολύτιμο “γρανάζι” στη μηχανή του προπονητή Εμμανουήλ Γιακουμάκη και ασφαλώς μια κίνηση που όχι μόνο ενισχύει το ντόπιο στοιχείο αλλά παράλληλα προσδίδει και τις απαραίτητες ισορροπίες για τα αποδυτήρια και την ψυχολογία της ομάδας.


Χρήστο καλωσόρισες στο σπίτι σου!

Μοιραστείτε το

-

-->