Ανοιχτή διαβούλευση με τον κόσμο, με συνελεύσεις σε συνοικίες και καφενεία, ξεκινάει ο δήμος Ανωγείων με στόχο την ευρύτερη ενημέρωση του επιχειρησιακού του σχεδίου, αλλά και την διαπίστωση των πραγματικών προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες και τις άμεσες προτεραιότητες που υπάρχουν σε κάθε μικρή ή μεγάλη συνοικία της περιοχής.Και στις έξι πρώτες συνελεύσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο θα συμμετέχει όλο το επιτελείο του δήμου, με τους δημοτικούς συμβούλους, εργαζόμενους και με επικεφαλής σε όλες τον δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ανωγείων:

“Η δημοτική αρχή είχε στη βασική υπόσχεση του προγράμματος της, να συζητά με τους δημότες σε ανοιχτές συνελεύσεις τα θέματα που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας. Ξεκινά έτσι λοιπόν τη λειτουργία του “δημοσκόποιου” κατά συνοικία.

Καλούμε όλους τους δημότες να πάρουν μέρος στις συναντήσεις αμφίδρομης ενημέρωσης που έχουν στόχο να συν διαμορφώσουμε και να εμπλουτίσουμε το επιχειρησιακό σχέδιο με βάση τις πραγματικές ανάγκες κάθε συνοικίας, να τους προσδώσουμε μια ισχυρότερη τεκμηρίωση και να το κάνουμε πιο αποτελεσματικό.

Σημεία συναντήσεων:

-Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 στις 7 μ.μ, στο Μετόχι στο Καφενείο του Κούντη.

-Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, στις 7 μ.μ στα Σίσαρχα στο καφενείο του Κλάδου.

-Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, στις 7 μ.μ, στον Αι Γιώργη στο καφενείο του Πέτρου.

-Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020, στις 7 μ.μ, στο Περαχώρι στο καφενείο του Μίχαλου.

-Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στις 7 μ.μ, στην Καβαλαριά, στο καφενείο του Δήμου.

-Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, στις 7 μ.μ στον Λαγγό, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ

Παρακαλούνται όλοι οι δημότες να συνδράμουν με ιδέες, σκέψεις και προτάσεις…

Μοιραστείτε το

-

-->