Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αρκετά παιδιά των Ακαδημιών του Αετού Ανωγείων, βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο και υποδέχθηκαν τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ Γιώργο Γιακουμάκη που τους μίλησε για το ποδόσφαιρο,φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα. Ο 25 χρόνος επιθετικός είναι ασφαλώς ένας από τους πιο επιτυχημένους Κρήτες ποδοσφαιριστές της γενιάς του φτάνοντας να αγωνίζεται την τελευταία τριετία σε μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές ομάδες. Ο Γιώργος μίλησε στα μικρά Αετόπουλα για το ξεκίνημα του σε παιδική ηλικία από τις Ακαδημίες του Π.Ο.Α, την μεταγραφή στον Πλατανιά που ήταν το “σκαλοπάτι” για το όνειρο ζωής με την υπογραφή του στην Α.Ε.Κ, αλλά και το 6μήνο που αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του Ο.Φ.Η Παράλληλα τόνισε ότι το βασικό στη ζωή δεν είναι το ποδόσφαιρο προτρέποντας τους μικρούς Αετούς να επικεντρωθούν στα μαθήματα τους και να γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους με την αγάπη τους για την στρογγυλή θεά.

Όπως είπε σε μια αποστροφή της ομιλίας του:

“Το σημαντικό για να πετύχεις δεν είναι μόνο η αγάπη και το πάθος για το ποδόσφαιρο, αλλά να είσαι εργατικός πολύ με όρεξη στην προπόνηση. Αν σε κάποια σημεία της καριέρας βοηθήσει και η τύχη μπορείς να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο, όπου όταν βρεθείς εκεί πρέπει να δουλέψεις ακόμα περισσότερο.Αλλά  μη βασίσετε τη ζωή σας σε αυτό. Πάνω από όλα να κοιτάζετε τα μαθήματα σας και στον ελεύθερο χρόνο αφού το αγαπάτε να παίζετε ποδόσφαιρο. Αν ευνοήσουν οι συγκυρίες μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και να αγωνιστείτε σε υψηλό επίπεδο. Το σχολείο όμως σίγουρα θα σας δώσει τις βάσεις και τα εφόδια για να έχετε το καλύτερο μέλλον που ονειρεύεστε…”

Στο τέλος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, υπέγραψε αυτόγραφα και απάντησε σε ερωτήσεις κυρίως των μικρών με “κιτρινόμαυρα” αισθήματα, τονίζοντας ότι καλύτερη στιγμή στην καριέρα του ήταν το γκολ της νίκης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος που αγωνίζεται σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Α.Ε.Κ

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->