Το φεστιβάλ «Ταλλαία 2019» περιλαμβάνει σειρά από συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και εκθέσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνών και καλλιτεχνικών ρευμάτων, που ανταποκρίνονται στο υψηλό επίπεδο, το οποίο έχει κατακτήσει ο θεσμός αυτός τα τελευταία 19 χρόνια που αποτελεί την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του Μυλοποτάμου και μία από τις σημαντικότερες της Κρήτης, αφού είναι το μοναδικό του νησιού με δικές του παραγωγές.

Φέτος για πρώτη φορά οργανώνεται στο πλαίσιο των «Ταλλαίων» το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Δήμου Μυλοποτάμου, με το οποίο θα κλείσει το φεστιβάλ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή χορευτικά συγκροτήματα από την Γεωργία, την Ρουμανία, την Ουρουγουάη, την Ουκρανία, την Μολδαβία, την Σερβία, και την Ελλάδα.

ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΙΣΕΣ 21:30

Συναυλία «Τραγούδια αστικού και ορεινού Νομού Ρεθύμνης» από την Μικτή Χορωδία Ενορίας Σισών και την Παραδοσιακή Χορωδία Ανωγείων. Διεύθυνση: Θάνος Α. Γιακουμάκης.

Παράλληλα θα συμμετέχουν και άλλοι Ανωγειανοί καλλιτέχνες όπως ο λυράρης Μενέλαος Νταγιαντάς , στα λαούτα ο Νίκος Νταγιαντάς και ο Γιάννης Σπαχής και στην ασκομπαντούρα ο Γιώργος Σαλούστρος.

 

Μοιραστείτε το

-

-->