Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, βρέθηκε και η Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία ευχήθηκε καλή αρχή στη νέα δημοτική αρχή, ενώ παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήρια της και στον απερχόμενο δήμαρχο Εμμανουήλ Καλλέργη για το έργο του!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη χαιρέτησε θερμά και τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης κ.κ Ευγένιο, παρακολούθησε την τελετή δίπλα στο Δήμαρχο Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινο και τον Δήμαρχο Αμαρίου Παντελή Μουρτζανό και συνομίλησε με πολλούς Ανωγειανούς που μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της έσπευσαν να της σφίξουν το χέρι και να την καλωσορίσουν στο χωριό καταγωγής της!

H OΛΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΓΗ

Με συγκίνηση και ιδιαίτερες αναφορές στον αείμνηστο πατέρα της Ιωάννη Κεφαλογιάννη (Τσουρογιάννη), μίλησε στην ΑΝΩΓΗ για την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας, ενώ απάντησε και στην ερώτηση μας για το τι μπορούν να περιμένουν τα Ανώγεια μετά την νίκη της Ν.Δ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση της έχει ως εξής:

“Με μεγάλη συγκίνηση παρέστην στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής. Δεν ήρθα εδώ να τιμήσω μόνο τον νέο δήμαρχο, τον Σωκράτη Κεφαλογιάννη και τον απερχόμενο δήμαρχο τον Εμμανουήλ Καλλέργη που και οι δυο έδειξαν το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που χαρακτηρίζει διαχρονικά τα Ανώγεια. Αλλά ήρθα επίσης και ως ένα φόρο τιμής στον πατέρα μου που γεννήθηκε σε αυτό τον τόπο και μου έχει αφήσει παρακαταθήκη, τις αρχές και τις αξίες των Ανωγείων και βεβαίως την υποχρέωση, από όποια θέση και αν είμαι, να δουλεύω για το καλό του τόπου και των Ανωγειανών.

Υπάρχουν έργα υποδομής που χρειάζονται τα οποία είναι γνωστά. Όπως ξέρετε ήταν ένα όνειρο του πατέρα μου να ολοκληρωθεί ο καινούριος δρόμος που θα συνδέει τα Ανώγεια με το Ηράκλειο. Αυτό είναι ένα έργο υποδομής απαραίτητο για την ανάπτυξη των Ανωγείων και θεωρώ ότι αυτό είναι η πρώτη προτεραιότητα μας. Ασφαλώς και η ανάπτυξη και η ανάδειξη του χωριού και η ευημερία των κατοίκων μέσα από την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και ιδιαίτερα του πρωτογενούς τομέα.”

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->