Ένα από τα καλύτερα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα του Αετού και την τίμησαν όσο λίγοι, αποχαιρετάει την ομάδα με συγκίνηση μέσω της ΑΝΩΓΗ, καθώς φέτος για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια δεν θα την υπερασπίζεται κάτω από τα δοκάρια της! Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Ζαχαρία Καπετανάκη που φεύγει σαν φίλος…μέχρι να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του όπως αναφέρει και ο ίδιος!

Με την φανέλα του Αετού ο ίδιος γνώρισε αρκετές χαρές αλλά και λύπες όπως όταν η ομάδα έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης, και γνώρισε την καθολική αναγνώριση όλων για τα σπουδαία αθλητικά του προσόντα και το εξαιρετικό ήθος του. Ο Ζαχαρίας φεύγει ως πρωταθλητής και βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε πέρσι την ΒΈΠΣΗ. Παράλληλα με τον Αετό κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Β’Ρεθύμνου, ενώ ήταν βασικό μέλος της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου Ρεθύμνου το 2014!

 Αναλυτικά η δήλωση αποχώρησης του από τον Αετό αναφέρει:

“Πραγματικά φεύγω μετά από τόσα χρόνια, γεμάτος μόνο με θετικές εμπειρίες και χαρούμενες αναμνήσεις. Στα Ανώγεια έκανα πολλούς φίλους και αγάπησα το χωριό και τον τόπο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, την Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές που ενωμένοι σαν οικογένεια και φίλοι της καλύτερης παρέας πετύχαμε τον στόχο μας πέρσι. Με μεγαλύτερο μερίδιο στον Σταμάτη Μαματζάκη, τον προπονητή μας που μας κράτησε ενωμένους, μας “πάλεψε” όλο τον χρόνο και έτσι φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου!

Θέλω να πω και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για αυτά τα έξι χρόνια, στον Μίλτο Πλουσή, τον Γιώργη Μπαγκέρη και τον Βασίλη Ανδρεαδάκη, γιατί σε όλο αυτό το μεγάλο διάστημα παραμονής μου στα Ανώγεια ήταν πάντα δίπλα μου ως φίλοι σε ότι χρειαζόμουν εγώ και η ομάδα. Πλέον έχω γίνει ένας αυθεντικός οπαδός του Αετού και πιστεύω ότι σύντομα θα ξαναγυρίσω στα Ανώγεια ως μέλος αυτής της οικογένειας. Καλή αντάμωση!”.

Καλή τύχη Ζαχάρη! Εις το επανιδείν..!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->