Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα των Ανωγείων, μετά και τη σημερινή ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων. Καθηγητές, γονείς και μαθητές είδαν με χαρά τις επιδόσεις των 20 τελειόφοιτων του ΓΕΛ Ανωγείων, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι τον Αύγουστο με την ανακοίνωση των βάσεων, ένα μεγάλο ποσοστό άνω του 60% από τα είκοσι παιδιά θα εισαχθούν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η  ΑΝΩΓΗ έλαβε επιστολή από τον Βασίλη Δακανάλη, η οποία κοινοποιήθηκε και στο Δημοτικό συμβούλιο Ανωγείων και αφορά τις υποτροφίες που θα δώσει και φέτος στους τρεις πρώτους μαθητές του ΓΕΛ Ανωγείων, στην μνήμη του παππού του “Βασσώ”. Σύμφωνα με τις βαθμολογίες τα τρία παιδιά των Ανωγείων που θα λάβουν σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο στις 24 Αυγούστου, το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ έκαστος θα είναι οι παρακάτω:

Ανθρωπιστικών σπουδών Κονιού Ειρήνη του Εμμανουήλ με 17.192

Θετικών σπουδών: Βρέντζος Σωκράτης του Ανδρέα 16.262

-Οικονομίας και Πληροφορικής: Χαιρέτης Κωνσταντίνος του Στεφάνου 14.871

 

Αναλυτικά η επιστολή του Βασίλη Δακανάλη, αναφέρει τα εξής:

ΡΕΘΥΜΝΟ 28/06/2019

Αγαπητοί Συντοπίτες,

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών του Λυκείου Ανωγείων στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές, θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια αφενός σε όλους εκείνους που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και αφετέρου σε όλους εκείνους που κατέβαλαν προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Μία δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Τα αποτελέσματα στο Δήμο Ανωγείων απέδειξαν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στα εκπαιδευτικά ιδρύματα των Ανωγείων.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των μαθητών, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θέλω να εκφράσω την επιθυμία μου για την βράβευση των  πρώτων μαθητών με την υψηλότερη βαθμολογία (1 ανά κατεύθυνση), με την υποτροφία που έχει καθιερωθεί για τους αριστεύσαντες μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων, στην μνήμη του παππού μου Βασιλείου Δακανάλη ‘’ΒΑΣΣΩΣ’’. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημαρχείου Ανωγείων στις 24/08/2019 κατόπιν συνεννόησης.

Εύχομαι στους μαθητές η επιτυχία να συνοδεύει το μέλλον τους και καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα.

Φιλικά,

Βασίλειος Ιωάννη Δακανάλης.

 –Η ΑΝΩΓΗ συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές που μετά από μια επίπονη χρονιά βλέπουν και πάλι τους κόπους τους να αμείβονται, συνεχίζοντας παράλληλα και τις επιτυχίες του ΓΕΛ Ανωγείων που διαχρονικά αποτελεί τον φωτεινότερο φάρο ανάπτυξης του χωριού μας. Στον Βασίλη Δακανάλη που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει κίνητρο και στόχους στους μαθητές μας, ευχόμαστε υγεία και δύναμη να συνεχίσει το έργο του.

Μοιραστείτε το

-

-->