25.425 “κλικ” δέχτηκε η ΑΝΩΓΗ κατά το χθεσινό βράδυ των εκλογών και στη διάρκεια της ζωντανής ροής της μετάδοσης των αποτελεσμάτων, που είχε αναλάβει προσωπικά από τον χώρο του Δημαρχείου Ανωγείων ο τεχνικός της ιστοσελίδας και φίλος μας Δημήτρης Ζεινάκης! Το τεράστιο αυτό νούμερο, πέραν από την εμπιστοσύνη που έχει αποκτήσει η ΑΝΩΓΗ στη συνείδηση των πολιτών ως ένα αξιόπιστο και αντικειμενικό site, δείχνει και την τεράστια δυναμική του ονόματος των Ανωγείων, που όλοι από το δικό του μετερίζι ο καθένας προσπαθούμε να υπηρετήσουμε.
Η καθυστέρηση σε εκλογικό τμήμα για να ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα κάτι που έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα παρέτεινε την αγωνία των χιλιάδων επισκεπτών, σε άλλο ένα εκλογικό “θρίλερ” στα Ανώγεια για τη μάχη της πρωτιάς!
Όταν το ρολόι έδειχνε 11 μ.μ η ιστοσελίδα μας δέχτηκε ταυτόχρονα 383 μοναδικές επισκέψεις, με φόρτο (μαζί με τις ανανεώσεις) 25.425 “χτυπήματα”
Η συνήθης κίνηση είναι 120 μοναδικές επισκέψεις και 1.200 περίπου “χτυπήματα”.Οι servers ήταν στο κόκκινο (99% CPU, 100% Threads, 100% Memory) για περίπου 3 ώρες με το σύστημα να κινδυνεύει να “πέσε騔 κάτι που δεν άφησε να συμβεί ο “γιατρός της ΑΝΩΓΗ” όπως αποκαλεί ο πάτερ Ανδρέας τον εξπέρ των κομπιούτερ Δημήτρη Ζεινάκη!
Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα την καθημερινή σας ενημέρωση για τα Ανώγεια με στόχο όχι τα χιλιάδες “κλικ” αλλά την αξιόπιστη ενημέρωση, την αντικειμενικότητα και την ίση μεταχείριση όλων των Ανωγειανών, είτε είναι υποψήφιοι σε εκλογές, είτε δρουν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο για την κοινωνία των Ανωγείων..
Σας ευχαριστούμε!

Μοιραστείτε το

-

-->