Με συλλυπητήριο σημείωμα του προς την ΑΝΩΓΗ εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του σπουδαίου μας λυράρη Γιώργη Καλομοίρη ή “Γιωργαντό”, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, τους οποίου συνέδεαν φιλικοί αλλά και οικογενειακοί δεσμοί. Ο κ. Χατζηδιάκος είναι παντρεμένος με την Αγάπη Καλομοίρη, συμβολαιογράφο Ρόδου και έχουν ένα γιο τον Στέργο, δευτεροετή φοιτητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναλυτικά το συλλυπητήριο του δημάρχου Ρόδου:

“Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετούμεένα σπουδαίο άνθρωπο της οικογένειας των Καλομοίρηδων.΄Ενα σπουδαίο καλλιτέχνη, που η πορεία του είναι μέρος της ιστορίας και της μουσικής παράδοσης της Κρήτης.     Μελωδικός, ευγενής, αρχοντικός, αξιοπρεπής.

Οι μουσικές επιλογές του προσαρμοσμένες στον αξιακό κώδικα, στις καταβολές, στα βιώματα, στις αναμνήσεις, στα διδάγματα από μια ιδιαίτερα προικισμένη ράτσα των ανθρώπων, των Ανωγείων.

Με την μουσική και τον λόγο του δίδει νόημα στα πιο ευγενή ανθρώπινα συναισθήματα. Κάθε στίχος του, μια εικόνα, μια διδαχή,  μια προτροπή για την αγάπη, την φιλία, την ανδρεία, την λησμονιά, τον πόνο, τον θάνατο, την ζωή.

Ο θαυμασμός και ο σεβασμός από όλους εμάς είναι ακατάλυτος, ανεξίτηλος και διαχρονικός.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια των Καλομοίρηδων..”

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->