Σημαντική προσφορά  έγινε προς το πρώτο και δεύτερο Νηπιαγωγείο Ανωγείων, που περιλαμβάνει βιβλία, παιχνίδια και πλούσιο ηλεκτρονικό και παιδαγωγικό υλικό, μετά από ενέργειες του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων, ενός Ανωγειανού επιχειρηματία που θέλησε να μην δημοσιοποιηθεί το όνομα του, καθώς και της εταιρείας COSMOTE. Το υλικό παρέλαβαν οι προϊσταμένες Νηπιαγωγοί και έδωσε μεγάλη χαρά στα μικρά παιδιά, αλλά και λύνει σημαντικά προβλήματα ενόψει της σχολικής χρονιάς. Στο ευχαριστήριο τους που έστειλαν στην “Α” οι προϊσταμένες Νηπιαγωγοί  αναφέρουν τα εξής:

“Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων, σε συνεργασία με την εταιρεία  cosmote καθώς και μ΄έναν Ανωγειανό επιχειρηματία, που ωστόσο θέλησε να  κρατηθεί η ανωνυμία του, προέβησαν σε μια ιδιαίτερα σημαντική προσφορά  στο σχολείο μας. Ποικίλο παιδαγωγικό καθώς και ηλεκτρονικό υλικό, μαζί  με πολλά παιχνίδια, παζλ, εκπαιδευτικά βιβλία, αναλώσιμα υλικά κτλ  προσφέρθηκαν στο νηπιαγωγείο μας χαρίζοντας ενθουσιασμό και πολλά  χαμόγελα στους μικρούς μας μαθητές.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του 1ου και 2ου νηπιαγωγείου Ανωγείων  ευχαριστούν από καρδιάς τον Πολιτιστικό σύλλογο Ανωγείων, την εταιρεία  cosmote και ιδιαίτερα τον κύριο Μήτσιο καθώς και τον Ανωγειανό  επιχειρηματία για την στήριξη τους. Τέτοιου είδους προσφορές, μας  δίνουν ώθηση βοηθώντας μας να αναβαθμίζουμε καθημερινά το εκπαιδευτικό  μας έργο και να χαρίζουμε περισσότερα χαμόγελα αλλά και νέες ευκαιρίες  στα δικά μας παιδιά..”

Μοιραστείτε το

-

-->