Την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουλίου στις 5 μ.μ θα προβληθεί από την τηλεόραση του ALPHA  η εκπομπή με τίτλο “Στον Δρόμο”, με παρουσιαστές τους Γιώργο Λέντζα και Γιώργο Μαυρίδη, στην οποία θα υπάρχει εκτενές αφιέρωμα από την επίσκεψη τους στα Ανώγεια πριν δυο εβδομάδες. Οι δυο παρουσιαστές έτυχαν θερμής υποδοχής στο χωριό μας, με τον Ανωγειανό επιχειρηματία και προσωπικό τους φίλο, Μιχάλη Μανουρά να έχει τον ρόλο του οικοδεσπότη. Μια μεγάλη παρέα Ανωγειανών βρέθηκε στην τοποθεσία “Κορίτσι” στο Ψηλορείτη, όπου εκτός από ένα πλούσιο τραπέζι με όλα τα Ανωγειανά εδέσματα, οι δυο παρουσιαστές δοκίμασαν ακόμα τις ικανότητες τους στο άρμεγμα των προβάτων, ενώ τέλος είχαμε μια όμορφη Ανωγειανή παρέα με τη λύρα του Γιώργη Ρούλιου και το μαντολίνο του Βασίλη Δραμουντάνη!

Οι δυο παρουσιαστές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία τους στα Ανώγεια όταν ολοκλήρωσαν την ημέρα τους στο χωριό δοκιμάζοντας το παραδοσιακό Ανωγειανό γαλακτομπούρεκο στο Μεϊντάνι και στην επίσκεψη τους στο Μουσικό καφενείο “Κορακόπετρα”. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στη σελίδα της εκπομπής τους:”Την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 17:00, οι παρουσιαστές μαζί με την Μόλυ, πραγματοποιούν τις επιθυμίες τους στην Κρήτη. Τα πανέμορφα τοπία και η εναλλαγή θάλασσας και βουνού μαγεύουν και μας μεταφέρουν σ’ ένα από πιο ξεχωριστά μέρη του κόσμου. Οι Γιώργηδες επισκέπτονται το Ρέθυμνο, τα Ανώγεια και το Ηράκλειο όπου είναι και οι τελευταίοι σταθμοί της διαδρομής τους. Οι άνθρωποι που τους υποδέχονται σε κάθε σημείο του νησιού, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αποδεικνύουν περίτρανα την Κρητική φιλοξενία!

  • Ο Γιώργος Λέντζας, μετά από όλα όσα ισχυρίζεται ότι πέρασε στην εκπομπή, θέλει να κάνει κάτι τελείως τουριστικό. Water sports στο Ρέθυμνο, συνδυάζοντας διακοπές και αδρεναλίνη μαζί. Θα τα καταφέρει άραγε με το wakeboard;
  • Ο Γιώργος Μαυρίδης, έχοντας ρίζες από το νησί, θέλει πολύ να ζήσει σαν ντόπιος. Βρίσκει τον ιδανικό άνθρωπο για να τον ξεναγήσει και να του δείξει πώς περνούν τη μέρα τους σ’ ένα από τα πιο ξακουστά χωριά της Κρήτης. Ανάμεσα σε μαντινάδες και ρακές, οι Γιώργηδες γελούν με την καρδιά τους και ερωτεύονται τον τόπο και τους ανθρώπους του!
  • Η εκπομπή αποφάσισε να εκπληρώσει την επιθυμία της Αντιγόνης, μιας τηλεθεάτριας που θέλει να προσφέρει πολλά χαμόγελα σ’ ένα Σωματείο. Μαζί με τους Γιώργηδες επισκέπτονται το Κέντρο Προστασίας Παιδιού στο Ηράκλειο, ντύνονται Σούπερ – Ήρωες με σκοπό να προσφέρουν λίγες στιγμές ανεμελιάς και γέλιου στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί..”

Φωτογραφίες:Λευτέρης Καλλέργης

 

Μοιραστείτε το

-

-->