Ο Βασίλης Δραμουντάνης, είναι 32 ετών και με την πολύ όμορφη φωνή του και το μαντολίνο του μας έχει χαρίσει όμορφα τραγούδια και υπέροχες ζωντανές εμφανίσεις, καθώς καλλιτεχνικά είναι μέλος της γνωστής “Παρέας του Υακίνθου” που έχει δώσει το στίγμα της και στην δισκογραφία. Πέρα από όλα αυτά ο Βασίλης είναι και από μικρό παιδί ψάλτης στην ενορία του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια και είναι ένας νέος στα Ανώγεια με βαθιά πίστη αλλά και υπέροχη προσωπικότητα και δυναμισμό.

Πριν λίγες μέρες μια μεγάλη παρέα Ανωγειανών βρέθηκε στην Κύπρο, για την βάφτιση ενός ανιψιού του Βασίλη και η παρουσία τους στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής στην Λευκωσία, γέμισε συναισθήματα την καρδιά του Βασίλη, που συγκινημένος ξεκίνησε αυθόρμητα να ψάλει “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ”. Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και αποτελεί μια απόδειξη για πως ένας άνθρωπος με πίστη μπορεί να νιώσει τα αισθήματα του να ξεχειλίζουν και να δίνουν στον άνθρωπο την ανάγκη να τα διοχετεύσει μέσω μιας ψαλμωδίας σε όλους τους πιστούς.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο: Ανατριχιαστική Ερμηνεία από τον Ανωγειανό Ψάλτη ΒΑΣΙΛΗ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ Εκκλησία της Κύπρου 24-04-2017

Μοιραστείτε το

-

-->