Τελούμε την Κυριακή 26/2/2017 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γιωργίου Επανωσήφη μνημόσυνο με την συμπλήρωση έξι μηνών από τον θάνατο του αγαπημένου μας Γεωργίου Ιωάννου Σταυρακάκη ή Μερτζάνη και την συμπλήρωση σαράντα ημερών από τον θάνατο της αγαπημένης μας Αργυρής Γεωργίου Σταυρακάκη. Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας όπως παραστούν στην τέλεση του μνημοσύνου.

Στο καλυτερώτερό μας.

Πριν σαράντα μέρες,μας αποχαιρέτησε και πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων το αγαπημένο μας Αργυρούλι. Ένα παιδί ξεχωριστό για μας γιατί ό,τι η ζωή του στέρησε, έγινε σε εμάς μάθημα. Μάθημα γιατί καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο ωραίο να μπορούμε να την απολαμβάνουμε σε όλες τις εκφάνσεις της. ‘Ένα παιδί στερημένο από την φύση και όμως πάντα γελαστό που μέσα στον δικό του κόσμο πιστεύω ότι ήτανε απόλυτα ευτυχισμένο.Ένα παιδί που μόνο αγάπη είχε μέσα στην καρδούλα του για όλο τον κόσμο. Ένα παιδί που και εμείς αγαπήσαμε όλοι για την καλή του καρδούλα και ψυχούλα . Αποζητούσε την αγάπη και όταν το ρωτούσαμε -Τι είσαι Αργυρούλι; φώναζε με όλη την δύναμη της ψυχής του- Το καλυτερώτερο!
Πήρε πολύ αγάπη , χάδια και κανάκια από τους γονείς του, τα αδέλφια, τους χωριανούς και όλους εμάς. Ένα παιδί που όσο ακόμα ήτανε μικρό μέχρι και την εφηβεία του τραγουδούσε και συγχρόνως γελούσε με εκείνη την παιδική του αφέλεια και μας έκανε χαρούμενους να το ακούμε και ό,τι πρόβλημα και αν είχαμε, το ξεχνούσαμε. Σαν να το ακούω ακόμα και τώρα να τραγουδά το ”κίνησε η γερακίνα” . Έδωσε με το φευγιό του μεγάλη λύπη σε όλους μας . Και πέταξε ψηλά και ξεκουράστηκε το κορμάκι του και γαλήνεψε η ψυχούλα του. Τώρα μας λείπει αλλά ξέρουμε ότι εκεί που βρίσκεται είναι καλά, γαλήνιο και ευτυχισμένο.Καλή αντάμωση Αργυρούλι και να ξέρεις ότι πάντα θα σε θυμόμαστε με πολύ αγάπη και στοργή. Σε ευχαριστούμε για όσα μας δίδαξες με την ζωούλα σου.

Η ξαδέλφη σου Ιφιγένεια.

Μοιραστείτε το

-

-->