Ανοιχτές συναντήσεις με επιχειρηματίες διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3Crete) στον Πολιτιστικό – Τουριστικό Tομέα/Τουρισμός Υπαίθρου, με στόχο την ένταξη καινοτόμων προτάσεων και τη χρηματοδότησή τους κυρίως από το ΕΣΠΑ-Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ 2014-2020».

Συγκεκριμένα, για την προώθηση της διαδικασίας της επιχειρηματικής ανακάλυψης (entrepreneurial discovery), η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες ΟΤΑ της Κρήτης, συνδιοργανώνει τις παρακάτω συναντήσεις:

·         Στο Ρέθυμνο, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:30 μ.μ. στο κτίριο του ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ (αίθουσα Κέντρου Ενημέρωσης Φυσικού Πάρκου Ψηλορείτη) στα Ανώγεια, σε συνεργασία με τον ΑΚΟΜΜ – ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.
·         Στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:30 μ.μ. στο κτίριο του Ανοιχτού Πανεπιστημίου (αίθουσα 408-είσοδος από πάρκινγκ απέναντι από Αναπτυξιακή Ηρακλείου) στις Αρχάνες, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Ε.
·         Στο Λασίθι, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:30 μ.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου (Πολυτεχνείου 1 -αίθουσα «Αντώνης Στρατάκης») στον Άγιο Νικόλαο, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ.
·         Στα Χανιά, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 17:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ-ΤΔΚ (Νεάρχου 23), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.

Στόχος των συναντήσεων είναι η ενημέρωση, η αναζήτηση και η διαβούλευση καινοτόμων ιδεών με δυνατότητες επιχειρηματικής αξιοποίησης, που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των Κρητικών επιχειρήσεων στον κλάδο του Τουρισμού Υπαίθρου. 

Η είσοδος για τους ενδιαφερόμενους είναι ελεύθερη.

Για πληρέστερη ενημέρωση/επικοινωνία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης: http://ris3.crete.gov.gr

Μοιραστείτε το

-

-->