Το όνομα του είναι Μανώλης Καλομοίρης και είναι ένα από τα καμάρια του γνωστού δασκάλου και προπονητή Κωστή Δαμαβολίτη!

Ο Μανώλης Καλομοίρης, που κατάγεται από τα Ανώγεια, είναι όχι μόνο ένας ταλαντούχος αθλητής, αλλά και ένας αθλητής που στοχεύει στην κορυφή και δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα λιγότερο απο το τέλειο!

Σκληρές προπονήσεις, επίπονες ασκήσεις, επιμονή, υπομονή, σεμνότητα και μαχητικό αλλά αθλητικό πνεύμα, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν και διακατέχουν το Μανώλη Καλομοίρη.

Η πορεία του είναι σταθερά ανοδική, ειδικά από τη στιγμή που αποφάσισε να αφοσιωθεί ψυχή και σώμα στην αγαπημένη του ενασχόληση, το boxing.

Για τον δάσκαλο του, προπονητή και ιδιοκτήτη του «ΠΥΞ ΛΑΞ» Κωστη Δαμαβολίτη, ο Μανώλης Καλομοίρης έχει όλα τα εχέγγυα και τις ικανότητες για να διακριθεί και – γιατί όχι- να καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων ως ένας αθλητής «top class».

Σημειώνεται ότι ήδη έχει δώσει αγώνες και εκτός Ελλάδας, όπως στην Κύπρο για παράδειγμα, όπου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπωσεις, έχοντας μπει στις σχετικές λίστες ειδικών του σπορ, με τους αθλητές που αξίζει να εστιάσει κανείς…

Το Greekfighter.gr γνωρίζοντας πως το μέλλον ανήκει στο Μανώλη Καλομοίρη, αφιερώνει αυτό το θέμα σε όλους όσους τυχόν δε γνωρίζουν αυτό το αυθεντικό ταλέντο και σας παρουσιάζει κάποια από τα βίντεο που έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Ρεπορταζ: Ανδρεας Κριτσωτάκης (Greekfihgter.gr)

Μοιραστείτε το

-

-->