Ανακοινώνεται ότι η δεύτερη πανελλήνια συνάντηση/συνεστίαση των απανταχού ευρισκομένων μελών των οικογενειών με το επίθετο ΚΟΥΝΑΛΗ θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Κυριακής 7 Αυγούστου 2016 και ώρα 14.00 μ.μ.στο Εστιατόριο  “ΠΕΤΟΥΣΗΣ “.

 

Θα ήταν μεγάλη η χαρά να παρευρεθούν όλοι όσοι φέρουν το επώνυμο ΚΟΥΝΑΛΗ,
ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ και ΚΟΥΝΕΛΛΑΚΗ
ΚΟΥΝΕΛΑ – ΚΟΥΝΕΛΛΑ και ΚΟΥΝΕΛΙΑΣ
ΚΟΥΝΕΛΗ -ΚΟΥΝΕΛΛΗ και ΚΟΥΝΕΛΛΕ
ΓΟΥΝΑΛΑΚΗ
Αυτονόητο είναι ότι μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι είναι γένους ΚΟΥΝΑΛΗ με τις οικογένειές τους, οιασδήποτε γενιάς.
Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη μας που επικοινωνούν μέσα από την ομάδα και δεν γνωρίζονται προσωπικά να γνωριστούν και από κοντά και είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε , να περάσουμε όμορφα γιατί η ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία είναι ότι καλύτερο στις μέρες μας που τόσες δυσκολίες μας ταλαιπωρούν.
Παράλληλα θα μπορούμε να συζητήσουμε , να ανταλλάξουμε απόψεις και για την ερεύνα αυτή με τους αγαπημένους μας συγγενείς ! Στόχος είναι και η συγκέντρωση στοιχείων και καταγραφή μαρτυριών για την ιστορική διαδρομή της ανά τους αιώνες. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ομάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μερικές μέρες. Συμμετοχές μπορούν να δηλώνονται και στο τηλέφωνο  της Καίτης Κουναλάκη που είναι το 6932430118 για κάθε πληροφορία .

Μοιραστείτε το

-

-->