Ο πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός Ltd και του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, κ. Μιχαλάκης Λεπτός, προσφέρει τιμητικά στο Δήμο Ανωγείων, δύο υποτροφίες αξίας 50%, στα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου

που αφορούν του κλάδους:

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)
  • Δημόσια Διοίκηση (με κατευθύνσεις: Γενική Διοίκηση – Εκπαιδευτική Διοίκηση- Διοίκηση και Υπηρεσιών Υγείας)
  • Εκπαιδευτική Ψυχολογία

Δύο πτυχιούχοι από τα Ανώγεια θα έχουν τη δυνατότητα να  παρακολουθήσουν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της επιλογής τους, τα οποία είναι αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ, έχουν διάρκεια 3 εξάμηνα και συνολικό ύψος διδάκτρων περίπου 5.000 ευρώ με έκπτωση 50%.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου ή ΑΤΕΙ τεταρτοετούς φοίτησης
  • Βαθμός πτυχίου
  • Κοινωνικά κριτήρια (εκκαθαριστικό εφορίας και Ε9, πολυτεκνία, ανεργία κ.α.)

Για αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Ανωγείων έως τις 10 Αυγούστου.

Ο κ. Λεπτός, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κρήτη για δεκαετίες, αναγνωρίζοντας τις αξίες των Κρητικών, το σεβασμό στην ιστορία και στην παράδοση του τόπου, αλλά και την κρητική λεβεντιά προσφέρει τη δυνατότητα σε δύο νέους επιστήμονες να συμμετέχουν, με προνομιακούς όρους, στα παραπάνω Μεταπτυχιακά Προγράμματα. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, μέσα στα έξι χρόνια λειτουργίας του κατάφερε να δημιουργήσει, με επιτυχία, εννέα προγράμματα προπτυχιακού επιπέδου και δεκατέσσερα μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλού επιπέδου.

Πληροφορίες: Δήμος Ανωγείων 28340- 32500

Πανεπιστήμιο Νεάπολις, Πάφου +357 26843331/ +357 26843500/ [email protected] www.nup.ac.cy

Μοιραστείτε το

-

-->