Την  ερχόμενη  Παρασκευή  6 Μαρτίου στις 9.30 μ.μ  θα γίνει η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου των Ανωγειανών της Αθήνας, στο Κέντρο ”Κονάκι” των Μερτζάνηδων ,με την παρουσία του χορευτικού συγκροτήματος του Πολιτιστικού συλλόγου και μουσική από τον λυράρη Αντώνη Κοντόκαλο,τον Χάρη Φασουλά,τον Δημήτρη Μπέρκη και τον Γιώργο Μπαμπάτση.

Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι 20 ευρώ με πλήρες μενού ενώ ο Σύλλογος καλεί όλους να παρευρεθούν για ένα γλέντι μέχρι πρωΪας αλλά και σύσφιξη των σχέσεων,ενώ όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν καλούνται να το δηλώσουν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Στις 6 ΜΑΡΤΙΟΥ η ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

του Συλλόγου Ανωγειανών της Αθήνας

ΚΑΛΕΣΜΑ

Φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας,

αγαπητοί συγχωριανοί,

 

ο Σύλλογος των Ανωγειανών της Αθήνας, διοργανώνει και φέτος, με διάθεση και κέφι για μια πολύ όμορφη βραδιά γλεντιού και διασκέδασης, την Ετήσια Χοροεσπερίδα του, στο «ΚΟΝΑΚΙ» των Μερτζάνηδων, στην Αθήνα, (Πειραιώς 111 και  Ηρακλειδών 61, Γκάζι, τηλ. 210 34 59 818),

την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

(ώρα προσέλευσης: 21:30 μ.μ.),

 

Ελάτε, λοιπόν, όλοι με τους φίλους και τις παρέες σας, να περάσουμε, όμορφα μαζί μας και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους μας να κάνουμε καλή παρέα, διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.

Η παρουσία σας θα ενισχύσει τις μεταξύ μας σχέσεις και φυσικά το Σύλλογό μας, που έχει ανάγκη την έμπρακτη υποστήριξη όλων μας.

Τη βραδιά εκείνη, θα μας συντροφεύσουν και διασκεδάσουν με τη μουσική και το τραγούδι τους, οι: Αντώνης Κοντόκαλος (λύρα-τραγούδι), Χάρης Φασουλάς (μαντολίνο-τραγούδι), Δημήτρης Μπέρκης (λαούτο) και Γιώργος Μπαμπάτσης(λαούτο)-.

Ιδιαίτερα τιμητική, θα είναι και φέτος για Σύλλογό μας και όλους τους Ανωγειανούς στην Αθήνα, η ενεργής παρουσία του χορευτικού συγκροτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων αλλά και μελών του Δ.Σ. αυτού

Παρακαλούμε θερμά, να μας ενημερώσετε εγκαίρως, για την παρουσία σας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 5 Μαρτίου καλώντας στα τηλέφωνα: 6977.464742 (Ζ. Σαλούστρος), 6977.891415 (Μ.  Σκανδάλης), 6979.302303 (Ν. Καράτζης), 6972.519997 (Β. Κονιός),  και 6972.906273 (Γ. Μανουράς)

Η τιμή της πρόσκλησης κατ’άτομο, είναι φέτος 20 ευρώ (πλήρες μενού).

                                                                                                          

Για

το Δ.Σ.

ο πρόεδρος                                        ο γεν. γραμματέας

Ζαχαρίας Σαλούστρος-Λαγός                       Νικόλαος Καράτζης

 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->