Μάχη στο κέντρο του γηπέδου (Φωτό Νίκος Αεράκης)

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στα Ανώγεια τελικά ΑΕΤΟΣ και Γιούχτας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 καθώς δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τούς παρουσιάστηκαν. Ένας βαθμός χρυσάφι για την ομάδα μας απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις τής βαθμολογίας.
Μεγάλη ευκαιρία στο 83′ για τον ΑΕΤΟ να πάρει το τρίποντο αλλά η κεφαλιά του Κώστα Σφακιανάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σημαντικές ευκαιρίες και στο 4′ με τον Σούρσο, και τον Μουρτζάκη στο 72′,ενώ στο 30′ ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Νικηταρά στην μεγάλη περιοχή. Πάντως ήταν εμφανή τα σημάδια βελτίωσης για την ομάδα που μας κάνει αρκετά αισιόδοξους για το μέλλον.
Ο προπονητής Μηνάς Πίτσος δήλωσε στην ΑΝΩΓΗ :”Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έδωσαν σήμερα και την ψυχή τους. Είναι θετικό το αποτέλεσμα και η συνέχεια για εμάς θα είναι καλύτερη.”
Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ:
Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Μανιάδακης, Μουρτζάκης, Χαλικιοπουλος, Σφακιανάκης  Καστελλιανάκης [85’Χαραλαμπάκης], Νικηταράς [77′ Μ. Σπαχής], Σούρσος[66′ Γεωργαλής], Καπιζιόνη.

Μοιραστείτε το

-

-->