Το ερχόμενο Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 8 π.μ θα γίνει το σαρανταήμερο μνημόσυνο για τον Ζαχαρία Δραμουντάνη, , στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο. Καφές θα προσφερθεί στη συνέχεια στο ”Παγοποιείο” και στο ” dish”. H οικογένεια του καλεί όλους να παρευρεθούν και να τιμήσουν τη μνήμη του.
Αυτόπτης μάρτυρας ο ίδιος σε τρυφερή ηλικία της εκτέλεσης του πατέρα του και αρχηγού της Αντίστασης Στεφανογιάννη από τους Ναζί, υπήρξε και ο ίδιος αγωνιστής ,αξιοπρεπής και σεβαστός καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.
Στην μνήμη του η οικογένεια του Ηρακλή Κεφαλογιάννη προσέφερε το ποσό των 200 ευρώ στην ΑνωΓη .Τα χρήματα θα διατεθούν για τις τρέχουσες ανάγκες του «Εργαστηρίου Γνώσης» της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου και τα δωρεάν φροντιστήρια των μαθητών των Ανωγείων και της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά.
Post Views: 192