Δημοσιεύθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα από την προκήρυξη εκπαιδευτών Κ.Δ.Β.Μ. στην επίσημη ιστοσελίδα του Ι.ΝΕΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr. Με βάση τη νέα λίστα εκπαιδευτών νομού Ρεθύμνου το Κ.Δ.Β.Μ Ανωγείων θα είναι σε θέση αρχές Ιανουαρίου να έρθει σε επαφή με τους εκπαιδευτές για την υλοποίηση νέων προγραμμάτων γενικής επιμόρφωσης ενηλίκων.
Τα προγράμματα, που ήδη έχουν συμμετοχή κόσμου και για τα οποία θα γίνει αναζήτηση εκπαιδευτή ώστε να υλοποιηθούν άμεσα και σταδιακά , είναι τα παρακάτω:
-Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες
-Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία
-Βασικά Αγγλικά Α1
-Βασικά Ιταλικά Α1
-Βασικά Γαλλικά Α1
-Βασικά Γερμανικά Α1
-Θεατρικό Εργαστήρι (ανεβάζω τη δική μου παράσταση)
-Εικαστικό Εργαστήρι
-Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων
-Κατασκευή τοπικής φορεσιάς
-Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών

Για την έναρξη και το πρόγραμμα του κάθε τμήματος οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά από το Κ.Δ.Β.Μ. Ανωγείων.
Δεύτερα τμήματα για τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να γίνουν αν υπάρξει ένας ικανοποιητικός αριθμός ατόμων(ελάχιστος 8, μέγιστος 20). Ταυτόχρονα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα της επιθυμίας σας πέραν των προαναφερθέντων. Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται με προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας στο γραφείο του Κ.Δ.Β.Μ. Ανωγείων, στο ισόγειο του Δημαρχείου. Ημέρες υποδοχή κοινού Τρίτη, Τετάρτη-Πέμπτη τις ώρες 11-2 μ.μ. Τηλ. επικοινωνίας: 2834031688, e-mail: [email protected]

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ανωγείων εύχεται σε όλον τον κόσμο ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα!!!
Η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης
Ελευθερία Καλομοίρη

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->