Οι πρωτεργάτες του Ανωγειανού σκακιού, μαθηματικοί Νίκος Κονιός και Μανόλης Φασουλάς, συνεχίζουν να προσφέρουν στο Ανωγειανό σκάκι με κάθε τρόπο. Υπήρξαν οι κύριοι συντελεστές της πρώτης προσπάθειας εισαγωγής του πνευματικού αθλήματος στον τόπο μας πριν από περίπου τριάντα χρόνια. Αυτή η προσπάθεια ήταν εξαιρετικά γόνιμη και ουσιαστικά αποτέλεσε τον προπομπό του Σκακιστικού Ομίλου Ανωγείων, καθώς σχεδόν όλο το ΔΣ του τωρινού συλλόγου έμαθε σκάκι μέσω αυτής της πρώτης προσπάθειας.
Ο Νίκος Κονιός και ο Μανόλης Φασουλάς συνεχίζουν να αγαπούν το σκάκι και είναι κοντά στον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων. Δώρισαν για την βιβλιοθήκη του σωματείου μας 30 σκακιστικά βιβλία από τις προσωπικές τους βιβλιοθήκες, καθώς και σειρές σκακιστικών περιοδικών. Αυτή είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια προς εμάς, καθώς εμπλουτίζει πάρα πολύ την βιβλιοθήκη του συλλόγου και επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό το άμεσα προσβάσιμο υλικό για όλους τους σκακιστές μας και κυρίως για τους μικρούς αθλητές.
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την προσφορά τους – αρκετοί από τους τόμους αποτελούν σπάνιο υλικό, πραγματικά δυσεύρετο πλέον – η οποία θα βοηθήσει πολύ το έργο μας και να τονίσουμε ότι νοιώθοντας τους κοντά μας παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->