Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Συλλόγου

Ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης με τον πρόεδρο του Συλλόγου των Ανωγειανών Γιάννη Μανουρά

Να του ανανεώσουν την εμπιστοσύνη, για να συνεχίσει το έργο και την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια ζήτησε από τους Ανωγειανούς της Αθήνας ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου στους Αμπελόκηπους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος προχώρησε σε απολογισμό της τετραετίας που πέρασε, περιγράφοντας ταυτόχρονα τους άξονες του προγράμματος του για τ΄ Ανώγεια του μέλλοντος.

Ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης τόνισε πως έκανε πράξη τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στους Ανωγειανούς. Επισήμανε ότι την τετραετία που πέρασε έκανε έργα ουσίας και όχι έργα βιτρίνας για τ΄ Ανώγεια.

Μετά το τέλος της εισήγησης του, απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι ζήτησαν να ενημερωθούν ειδικά για το πρόβλημα του νερού, αλλά και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανάδειξη του Ιδαίου Άντρου. Όσον αφορά το θέμα του νερού, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι κάθε μήνα γίνεται έλεγχος και  δεν υπάρχει όπως είπε κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του.  Για το Ιδαίον Άντρο ανέφερε ότι μετά τις παρεμβάσεις που γίνονται, σύντομα θα μπορέσει να αποτελέσει πόλο έλξης για τον ντόπιο και μη τουρισμό, με στόχο μάλιστα  η όλη προσπάθεια να αποφέρει έσοδα για το ταμείο του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ανωγείων απηύθυνε πρόσκληση στους Ανωγειανούς της Αθήνας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της 7ης Νοεμβρίου.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν η βουλευτής Ρεθύμνου Ολγα Κεφαλογιάννη και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Σμπώκος.

(ΦΩΤΟ: Μανώλης Σκανδάλης)

Μοιραστείτε το

-

-->