Πρόσκληση για βράβευση έλαβε η ΑνωΓη από το Διοικητικό συμβούλιο του ”Διεθνή Ορεινού Αγώνα Ψηλορείτης” στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαρτίου,στις 5.30 μ.μ στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο.

Η «ΑνωΓη» θα τιμηθεί μαζί με αλλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ,Φορείς αλλά και εθελοντές που έχουν τα τελευταία τρία χρόνια υποστηρίξει τον αγώνα Ψηλορείτης.

Παράλληλα με την «ΑνωΓη» θα τιμηθούν  επίσης από το χωριό μας τόσο ο Δήμος Ανωγείων όσο και ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων.

Ο Πρόεδρος του Διεθνή Αγώνας Ψηλορείτη κ. Ανδρέας Ανδρουλιδάκης αναφέρει χαρακτηριστικά στην ”Α” :

”Στόχος της προσπάθειας μας είναι η προβολή της Κρήτης διεθνώς. Παράλληλα να συντονίσουμε όλους τους φορείς της Κρήτης προς την κατεύθυνση της στήριξης του τόπου μας. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας  η παρουσία σας στην εκδήλωση της Κυριακής”.

Εμείς οι άνθρωποι της ηλεκτρονικής έκδοσης της «ΑνωΓης» ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που μας γίνεται και φυσικά θα παραβρεθούμε στο σπίτι του Πολιτισμού την Κυριακή, ευχόμενοι και στους διοργανωτές δύναμη για να συνεχίσουν για πολλά χρόνια να προβάλλουν με θετικό τρόπο την Κρήτη,τα τον τόπο μας..

 

Μοιραστείτε το

-

-->