Ο Μανώλης Πασπαράκης

Ένας ακόμα  αξιόλογος  Ανωγειανός, ο Μανώλης Πασπαράκης,  γιός του λυράρη Δημήτρη Πασπαράκη, κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το  Σταύρο Αρναουτάκη. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι οι Ανωγειανοί της Κρήτης θα πρέπει να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους, όχι μόνο στον Δημήτρη αλλά και σε κάθε άλλο συγχωριανό μας, που διεκδικεί μια θέση στο συμβούλιο της Περιφέρειας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1973 και είναι γιος του Δημήτρη Πασπαράκη (καλλιτέχνη κρητικής μουσικής) και της Κυριακής Βασιλάκη, με καταγωγή από τα Αρμανώγεια Μονοφατσίου.

Σπούδασε Επικοινωνία με κατεύθυνση Marketing και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό. Η διπλωματική εργασία του  βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο ως βοηθητικό εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.

Έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική και ελληνικές εταιρείες με αντικείμενο την κατασκευή και τη διαχείριση έργων στην περιφέρεια Κρήτης. Από το 2007 δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εμπορικών δικτύων καταστημάτων με κύρια καθήκοντα την επίτευξη συμφωνιών, το συντονισμό, την παρακολούθηση και υλοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων, έχει πιστοποιητικό στις Στρατηγικές Διαπραγματεύσεων και μέλος του συλλόγου “Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Κρήτης”.

Έχει συμμετάσχει ως εξωτερικός συνεργάτης της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ε.Ρ.Α.) και λόγω της ενασχόλησης του με τη μουσική, σε πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Η Κρήτη θα γίνει Πρώτη Δύναμη, μέσα σ’ αυτή τη νέα και δύσκολη τάξη πραγμάτων, με τη θέσπιση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, αλλά και με τη δημιουργική προσπάθεια για καλύτερη ποιότητα ζωής όλων εμάς, των ίδιων των Κρητικών. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια. Ο “Καλλικράτης” δίνει την ευκαιρία, το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς!

Μοιραστείτε το

-

-->