Το ίντερνετ έχει μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας και είναι ένα μέσο που αν χρησιμοποιηθεί σωστά διευκολύνει αρκετά τη ζωή μας.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο Δημήτρης Φασουλάς ή Μητσοφλάς γνωστός και αγαπητός σε όλους τους Ανωγειανούς για το ήθος και το αστείρευτο χιούμορ του και άρχισε να …σερφάρει στον μαγικό κόσμο του Ίντερνετ..!

Ίσως και να βαρέθηκε να περιμένει το λεωφορείο της γραμμής για να δει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ο Μητσοφλάς ανέλαβε δράση και ενημερώνεται πλέον με το πρώτο χάραμα της ημέρας!

Οι υπολογιστές μπαίνουν πλέον στη ζωή και μεγαλύτερων Ανωγειανών, καθώς αρκετοί παρακολουθούν και μαθαίνουν από τα δωρεάν μαθήματα που λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς στα Ανώγεια, ενώ άλλοι διδάσκονται τα βασικά από τα παιδιά τους στο σπίτι..

Με τον υπολογιστή του λοιπόν στο καφενείο που διατηρεί στο Αρμί ενημερώνει και τους υπολοίπους θαμώνες για τις εξελίξεις πριν αυτές βγουν στην τηλεόραση. Πολυπράγμων και πάντα δραστήριος ο Μητσοφλάς, με καφενείο, με ραφείο εδώ και δεκαετίες, αλλά και όταν χρειάζεται βοηθάει και απέναντι στο Φαρμακείο του Παντερή, πλέον και μαιτρ ρου Κυβερνοχώρου!

Του ευχόμαστε δύναμη και υγεία και πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση να προσφέρει στη κοινωνία μας όπως πράττει πάντα.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->