Μια κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων, με την επίσκεψη του στο ίδρυμα ”ΕΛΠΙΔΑ” για τα παιδιά με καρκίνο.

Ο σύλλογος θα βρεθεί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων στις 6.30 μ.μ του Σαββάτου όπου θα προσπαθήσει να δώσει στα παιδιά στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.

Θα υπάρξει ημίωρο με μουσική και χορούς των Ανωγείων ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει διαδραστική εκμάθηση των χορών μας με τα παιδιά της Μονάδας που θα προσπαθήσουν να χορέψουν και να τραγουδήσουν ,ενώ στο τέλος θα υπάρχει ανταλλαγή δώρων αλλά και ευχών του συλλόγου αλλά και δικές μας ώστε αυτά τα παιδιά να ξεπεράσουν το Γολγοθά που ζουν από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Αξίζουν τα συγχαρητήρια μας τα παιδιά του Πολιτιστικού συλλόγου για την κίνηση τους αυτή να σκορπίσουν φως ,πολιτισμό  και ελπίδα στα μικρά παιδιά.

-Η ανακοίνωση του συλλόγου για όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου που το βράδυ θα έχει και τον χορό στο Κονάκι έχει ως εξής:

«Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων τη Παρασκευή 31/01/2014 θα ταξιδέψει στην Αθήνα με  9μελή ομάδα, όπου το Σάββατο 01/02/2014 και ώρα 18:30μ.μ  θα επισκεφτεί το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ‘ΕΛΠΙΔΑ’.

Η επίσκεψη μας θα περιλαμβάνει :

 Την ίδια μέρα και ώρα 21:30 μ.μ στο Κρητικό Κέντρο ‘ΚΟΝΑΚΙ’, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Ανωγειανών Αθήνας ‘Ιδαίον Άντρον’, θα συμμετάσχει στον ετήσιο χορό τους, παρουσιάζοντας ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα κάτω από τους ήχους της λύρας του Νικηφόρου Αεράκη και Γιώργη Βρέντζου στο μαντολίνο.

Από πέρυσι ο Σύλλογος Ανωγειανών Αθήνας ‘Ιδαίον ‘Άντρον’ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων έθεσαν γερές βάσεις για μια επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία αναδεικνύοντας από κοινού το Πολιτισμό των Ανωγείων. Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε και να στηρίξετε τη προσπάθεια αυτή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, που στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.

Χορηγός μεταφοράς: ANEK SUPERFAST

Το Κρητικό Κέντρο ‘ΚΟΝΑΚΙ’, και τα αδέρφια Γιάννη & Δημήτρη Σταυρακάκη-Μερτζάνηδες για την ευγενική χορηγία της διαμονής της αποστολής καθώς και τον Σύλλογο Ανωγειανών Αθήνας ‘Ιδαίον Άντρον’ για τη διευκόλυνση της μετακίνησης του Π.Σ.Ανωγείων.Ευχαριστούμε επίσης το Ψητοπωλείο του κ.Μανουρά ”Ότι Θες” αλλά και την εταιρεία ΠΡΟΚΑΤ του κ.Καμπουράκη.»

 

Μοιραστείτε το

-

-->