Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με θέμα τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής  και την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος μας.

Οι δύσκολες προηγούμενες οικονομικά χρονιές λόγω της κρίσης ειδικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με το μεγάλο ψαλίδι από την Πολιτεία στις επιχορηγήσεις τους,έφεραν καίριο πλήγμα στους ΟΤΑ της χώρας μας. Θα γίνει ένας απολογισμός των όσων συνέβησαν στα Ανώγεια το 2013 ,ενώ μπορεί κάποιος αν το θελήσει να παρέμβει για ιδέες για το μέλλον, παράπονα ή οτιδήποτε άλλο.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο του απολογισμού των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και της ενημέρωσης των δημοτών καλείστε να παραβρεθείτε στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου με θέμα :

«Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006»

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα”

 

Μοιραστείτε το

-

-->