«Με την παρέμβαση και τις προσπάθειες του συντοπίτη μας, κ. Άρη Στ.  Χαιρέτη  και του εκπροσώπου του Διοικητικού Συμβουλίου της φαρμακευτικής εταιρείας ΑstraΖeneca κ. Παναγιώτη Ποντίκη, που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, το όνειρο δασκάλων και μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων,  έγινε πραγματικότητα.

Μια γενναιόδωρη προσφορά  από την ανωτέρω εταιρεία, που περιλαμβάνει έξι επιτραπέζιους ελαφρά μεταχειρισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές άρτια εξοπλισμένους, έναν εκτυπωτή και ένα scaner, βρίσκονται στο εργαστήριο Πληροφορικής του Σχολείου, έτοιμοι να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια  του δασκάλου και του μαθητή  στη διαδικασία αναζήτησης της γνώσης και να συμβάλλουν δημιουργικά στη  μόρφωση των μαθητών του Σχολείου μας.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ανωγείων, ο σύλλογος των δασκάλων  και οι μαθητές εκφράζουν βαθύτατες ευχαριστίες στο Διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας AstraZeneca, στο συντοπίτη μας κ. Άρη Χαιρέτη, διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, που έδειξε αυτή την ευαισθησία  για τους μαθητές του σχολείου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε επίσης στον κ. Άρη Β.  Μανουρά, που  και με τις δικές του ενέργειες, άνοιξε ο δρόμος για την ευόδωση της δωρεάς.»

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΑΤΖΑΚΗ   ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->