Αλλαγή σκυτάλης στον Γεωργικό Συνεταιρισμό Ανωγείων με τον π. Ανδρέα Κεφαλογιάννη να αναλαμβάνει πρόεδρος στην θέση του απερχόμενου Μανώλη Νταγιαντά (Λαμπρινομανώλη), σε ένα ακόμα προσωπικό στοίχημα του π. Ανδρέα που ηγείται πλέον ενός από τους σημαντικότερους φορείς ανάπτυξης του τόπου μας. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και με μεγάλη πλειοψηφία, και το νέο πλέον προεδρείο συγκροτήθηκε σε σώμα αναλαμβάνοντας σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης την ευθύνη για την πορεία του Συνεταιρισμού προς ακόμα μεγαλύτερη  ανάπτυξη κάτι που θα αποτελέσει ανάσα για όλη την οικονομία και ανάκαμψη ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη δρομολογούνται τα πρώτα φλέγοντα θέματα του Συνεταιρισμού και ο π. Ανδρέας με τους συνεργάτες του έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές και συνομιλίες για να προετοιμάσουν το έδαφος για τις πρώτες κινήσεις τους,με συγκεκριμένες ανακοινώσεις να αναμένονται εντός των ερχόμενων εβδομάδων.

Η ΑνωΓη εύχεται τα καλύτερα στο νέο προεδρείο και ευελπιστεί  η θητεία του να σηματοδοτήσει την απαρχή της ανάκαμψης και της ανάπτυξης ενός κλάδου που το έχει μεγάλη ανάγκη.

Το νέο σώμα έχει ως εξής:

Πρόεδρος: π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης

Αντιπρόεδρος: Νίκος Δακανάλης ( Τρουμονίκος)

Ταμίας: Μιχάλης Ροδίτης

Γραμματέας: Μάρκος Μέμμος

Μέλος και υπεύθυνος ελαιοτριβείου: Πέτρος Πασπαράκης

Μοιραστείτε το

-

-->