Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αετός καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 στα Ανώγεια με αντίπαλο τον Τάλως Μελιδονίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

H ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ μέτρια εμφάνιση χωρίς να πιάσει τα επίπεδα των δυο προηγούμενων αγωνιστικών αλλά στάθηκε τυχερή και στο 90′ ”τσίμπησε” τον βαθμό με γκολ του Μανόλη Σπαχή στην κόντρα επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δικαιούνταν την νίκη αλλά επιτέλους χαμογέλασε και η τύχη στην ομάδα μας για πρώτη φορά φέτος χαρίζοντας της ένα ”χρυσό” βαθμό. Έτσι ο Αετός έφτασε τους 10 βαθμούς και με 5 στα τελευταία τρία παιχνίδια κάνει ένα δυναμικό ντεμαράζ που τον φέρνει κοντά στην παραμονή.

Το παιχνίδι σήμερα ήταν κάκιστο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αετός πάντως είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Σουλτάτο στο 11′ και καλή φάση με κεφαλιά του Γιώργου Ξυλούρη στο 23′.

Στην επανάληψη το Μελιδόνι ήταν καλύτερο έχασε ευκαιρίες με την ομάδα μας να έχει νευρικότητα και άγχος που έφεραν και το 0-1 με τον  Βασάκη στο 58′.Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες ευκαιρίες με τον Αετό να απειλεί μόνο με τον Αεράκη στο 74′.Η μπάλα τιμώρησε τους φιλοξενούμενους και ο Αετός ισοφάρισε μετά από ασίστ του Αεράκη και καταπληκτικό πλασέ του Σπαχή αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα.

Τον βαθμό πάντως χάρισε και ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπροκάκης με εκπληκτική διπλή επέμβαση στο 93′ σε εξ επαφής κεφαλιά του Κουγιουμουτζή και στην επαναφορά σε πλασέ του Βογιατζόγλου.

Αξίζει να τονίσουμε πάντως σήμερα την πρώτη εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι ενός ακόμα μικρού του Σάββα Γεωργίου Σμπώκου με την ομάδα να προσπαθεί να αναδείξει ακόμα περισσότερα ταλέντα που θα αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Ακολουθεί πλέον διακοπή για τον Αετό καθώς την ερχόμενη αγωνιστική θα έχει ρεπό και θα επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε δυο εβδομάδες με το Σπήλι και πάλι εντός έδρας.

Η σύνθεση της ομάδας μας σήμερα:

Μπροκάκης -Ε.Κεφαλογιάννης-Καλομοίρης-Φ.Ξυλούρης-Πασπαράκης-Παπαδομιχελάκης-Γ.Ξυλούρης

Σουλτάτος(83’Σμπώκος)-Δραμουντάνης(92’Κουτάντος)-Μ.Σπαχής-Χαλκιαδάκης(53’Αεράκης).

Μοιραστείτε το

-

-->