Δεν τα κατάφερε ο Αετός και ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ποσειδώνα Γερανίου με 1-4 το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα αγώνα που η ομάδα μας δικαιούταν κάτι καλύτερο, πάλεψε το παιχνίδι αλλά προδόθηκε από αμυντικά λάθη. Σε καμιά πάντως περίπτωση η ομάδα δεν άξιζε την έκταση που πήρε το σκορ και δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης. Χρειάζεται αρκετή δουλειά και προσπάθεια αλλά ο Αετός δείχνει ότι έχει τα φόντα να ανέβει αγωνιστικά και να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Αετός είχε καλή ευκαιρία στο 9′ με σουτ του Καλομοίρη που πέρασε λίγο άουτ αλλά οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Πισσαδάκη προηγήθηκαν 0-1 στο 14′.Ο Κεφαλογιάννης είχε φάουλ κεραυνό στο 16′ που έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας. Στο 17′ και ο Δραμουντάνης είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η κοντινή προβολή του πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 στο 32′ με ωραίο σουτ του Σηφακάκη. Ο Αετός πίεσε είχε οριζόντιο δοκάρι στο 36′ με τον Άγγελο Σπαχή, ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες με τον Ξυλούρη στο 52′,τον Α.Σπαχή στο 60′ και τον Μ.Σπαχή στο 62′ και τελικά μείωσε με τον Μανόλη Σπαχή στο 69′.Ο Αετός προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά τα αμυντικά λάθη του στοίχισαν και ο Σηφακάκης στο 77′ και ο Τσουπάκης στο 80′ έγραψαν το τελικό 1-4 στα Ανώγεια,σε ένα αγώνα που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες.
Επόμενη αγωνιστική για τον Αετό εκτός έδρας με την Ασή Γωνιά σε μια ακόμα προσπάθεια να ανακάμψει η ομάδα μας βαθμολογικά.
Η σύνθεση του Αετού:
Ανδρέου (81′ λ.τ Μπροκάκης), Καλομοίρης,Ευρ.Κεφαλογιάννης,Φ.Ξυλούρης(41’Δ.Ξυλούρης),Χ.Κεφαλογιάννης,Σουλτάτος(55’λ.τ Αεράκης),
Α. Φασουλάς,Χαραλαμπάκης,Α.Σπαχής,Μ.Σπαχής,Ευρ.Δραμουντάνης.