Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το …επόμενο δίνει αύριο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 3 μ.μ  ο Αετός υποδεχόμενος στα Ανώγεια την Επισκοπή Β’, για τα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας νιώθει πλέον την ασφυκτική πίεση κατάκτησης βαθμών καθώς οι συνεχόμενες ήττες των τελευταίων αγωνιστικών τον  έχουν ”βυθίσει” τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Απέναντι στην Επισκοπή Β’ ο Αετός επιδιώκει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς μάλιστα πρόκειται για αντίπαλο που έχουν κοινούς στόχους στο πρωτάθλημα, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Με τον Αετό στους 4 βαθμούς και την Επισκοπή Β’ στους 7 το αυριανό ματς δικαίως χαρακτηρίζεται ως το σημαντικότερο της αγωνιστικής στην μάχη της παραμονής.

Τα προβλήματα δεν λείπουν πάντως από τον προπονητή της ομάδας Τάκη Μέμμο καθώς απόντες λόγω τραυματισμού θα είναι οι Πασπαράκης και Παρασύρης ενώ και ο Δημήτρης Ξυλούρης που παρουσιάστηκε στον στρατό δεν υπολογίζεται. Μέχρι την τελευταία στιγμή αμφίβολος θα είναι και ο Γιάννης Φασουλάς εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα και στον φίλαθλο κόσμο των Ανωγείων να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος χωρίς μουρμούρες και ακρότητες.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ.Χριστοδουλάκης με βοηθούς τους Δασκαλομαρκάκη και Τομακτσίδη. Θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=275  και την αθλητική εκπομπή του team fm στο Ρέθυμνο.

Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

Ποσειδώνας Γερανίου – Δόξα Πλατανέ
Αετός Ανωγείων – Επισκοπή Β’
Αστέρας Περάματος – Αστέρας Ρεθύμνου
Ασή Γωνιά – Ψηλορείτης
Τάλως Μελιδονίου – Μαργαρίτες
Ρεθυμνιακός – ΟΦ Αρμένων
Άρης Ρεθύμνου – Σπήλι
Ρεπό: Λιβάδια

Η Βαθμολογία σε 10 αγώνες:

1. Δόξα Πλατανέ 22

2. Αστέρας Περάματος 21
3. Σπήλι 19
4. Άρης 17
5. ΟΦ Αρμένων 16
6. Ψηλορείτης 16 9
7. Ρεθυμνιακός 14
8. Λιβάδια 13
9. Αστέρας Ρεθύμνου 13
10. Ποσειδώνας Γερανίου 12
11. Ασή Γωνιά 10
12. Τάλως Μελιδονίου 7
13. Επισκοπή Β’ 7
14. Αετός Ανωγείων 4
15. Μαργαρίτες 2
* Ο Ρεθυμνιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
** Τα Λιβάδια έχουν ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς.

Μοιραστείτε το

-

-->