Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων σε συνεργασία με την φωτογραφική ομάδα “ΦΑΚΟΣ” διοργανώνει  ανοικτό φωτογραφικό σεμινάριο με τον φωτογράφο Παύλο Καπόγλου  στο χώρο της μαθητικής εστίας Ανωγείων, το Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Το σεμινάριο θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και κύριος στόχος του είναι η πρώτη επαφή των συμμετεχόντων με την επαγγελματική φωτογράφηση.

Επίσης, τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας “ΦΑΚΟΣ” θα φωτογραφήσουν παραδοσιακά στοιχεία των Ανωγείων (πορτραίτα, τοπία, χώρους, κτλ) και το φωτογραφικό υλικό θα το χρησιμοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων σε έκθεση φωτογραφίας που θα διοργανώσει το καλοκαίρι, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του 2013.”

Ο Παύλος Καπόγλου Γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1973 στο Μαυρόλοφο Σερρών. Από το 1986 ζει στο Ηράκλειο Κρήτης όπου δραστηριοποιείτε  και επαγγελματικά. Είναι μέλος της ΕΦΕ (Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας) Ηρακλείου Κρήτης από το 2002. Έχει  πάρει μέρος σε τοπικούς, πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς. Οι σημαντικότερες από τις διακρίσεις με τις οποίες έχει τιμηθεί είναι οι παρακάτω:

Μετάλλιο στη Μπιενάλε καλλιτεχνών της FIAP το 2006.
Αργυρό και Χάλκινο μετάλλιο στον « Ιnternational PhotoAwards » το 2007, έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ανωγείων και του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων.

Μοιραστείτε το

-

-->