Να διασκεδάσει τις  εντυπώσεις από τις δύο τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και τις βαριές ήττες θέλει ο Αετός Ανωγείων, έχοντας πάντως δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ στον Φουρφουρά  τον τοπικό Ψηλορείτη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ.

Τα περιθώρια στενεύουν για την ομάδα μας που με 4 βαθμούς στις 9 πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και πλέον ψάχνει βαθμό ή βαθμούς για να αντιστρέψει το κλίμα και να ανέλθει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Πασπαράκης, Παρασύρης και Κυπριώτης ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή αμφίβολος θα είναι ο Γιώργος Ξυλούρης. Στο αυριανό πάντως παιχνίδι η διοίκηση του Αετού κάνει κινήσεις ώστε να έχει και μια ”έκπληξη” στην σύνθεση της ομάδας που θα την ενισχύσει πολύ αγωνιστικά και θα προκαλέσει αίσθηση, με ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει ξανά τα χρώματα της ομάδας.

Ο προπονητής του Αετού Τάκης Μέμμος δήλωσε στην ”Α” για το αυριανό παιχνίδι: ”Όλη την εβδομάδα που πέρασε συζητήσαμε αρκετά με τα παιδιά για τα αίτια της αγωνιστικής μας εικόνας . Η  διοίκηση ήρθε πιο κοντά και πλέον όλοι ενωμένοι θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Όλοι αντιλαμβάνονται την φανέλα που φοράνε και την δυναμική και ιστορία της και θα παλέψουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος για καλύτερο ποδόσφαιρο και αποτελέσματα. Αγωνιζόμαστε για το χωριό μας τα περισσότερα παιδιά κατάγονται από εδώ και η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει στον αθλητισμό του τόπου..”.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο διαιτητής κ.Κατσαμάς και θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά στο http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=275 και την αθλητική εκπομπή του teamfm.

To πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

 

Επισκοπή Β’ – Ποσειδώνας Γερανίου
Αστέρας Ρεθύμνου – Δόξα Πλατανέ
Ψηλορείτης – Αετός Ανωγείων
Μαργαρίτες – Αστέρας Περάματος
ΟΦ Αρμένων – Ασή Γωνιά
Λιβάδια – Τάλως Μελιδονίου
Σπήλι – Ρεθυμνιακός
Ρεπό: Άρης Ρεθύμνου

Η Βαθμολογία σε 9 αγώνες:

1. Δόξα Πλατανέ 19

2. Αστέρας Περάματος 18
3. Άρης 17
4. Σπήλι 16
5. Ρεθυμνιακός 14
6. ΟΦ Αρμένων 13
7. Αστέρας Ρεθύμνου 13
8. Ψηλορείτης 13
9. Ποσειδώνας Γερανίου 11
10. Ασή Γωνιά 10
11. Λιβάδια 10
12. Τάλως Μελιδονίου 7
13. Επισκοπή Β’ 6
14. Αετός Ανωγείων 4
15. Μαργαρίτες 2
* Ο Ρεθυμνιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
** Τα Λιβάδια έχουν ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς.

 

Μοιραστείτε το

-

-->