Μέτρια εμφάνιση και ήττα το Σάββατο,  το  απόγευμα για τον Αετό Ανωγείων με 2-0 από τον Αστέρα Ρεθύμνου στο γήπεδο της Σοχώρας.

Η ομάδα μας δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητες της και έχασε δίκαια από ένα αντίπαλο που στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα δυο γκολ πέτυχε ο Νεμπιάι στο 9′ και στο 44′ μετά από λάθη της αμυντικής γραμμής. Ο Αστέρας είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Χατζηδάκη στο 65′.

Πάντως όλα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά αν ο Γιάννης Φασουλάς ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα στο 41′.Το πέναλτι όμως του επιθετικού του Αετού ήταν άστοχο και χάθηκε η ευκαιρία για την ισοφάριση σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού.

Ο Αετός είχε ευκαιρίες για γκολ και στο 24′ με σουτ του Γιάννη Φασουλά και στο 84′ με σουτ του Αλέξη Φασουλά. Το αποτέλεσμα πάντως σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο και η ομάδα μας επικεντρώνει πλέον την προσοχή της στο ματς της επόμενης Κυριακής με την Δόξα Πλατανέ στα Ανώγεια.

Η ομάδα παραμένει στους τρεις βαθμούς έχοντας 2 ήττες και μια νίκη στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του Αετού:

Μπροκάκης,Πασπάρακης, Κεφαλογιάννης, Φ.Ξυλούρης (71’Αεράκης),Παρασύρης,Αλ.Φασουλάς,Γ.Ξυλούρης

Χαραλαμπάκης, Γ.Φασουλάς,Σουλτάτος (46’Δραμουντάνης)Δ.Ξυλούρης(63’Καλομοίρης).

Στους άλλους δυο αγώνες της ημέρας ο Άρης κέρδισε 2-0 τον Ποσειδώνα Γερανίου εκτός έδρας και οι Αρμένοι κέρδισαν με 1-0 τον Τάλως Μελιδονίου.

 

Μοιραστείτε το

-

-->