Μεγάλη νίκη με 4-3 πέτυχε την Τετάρτη στα Ανώγεια ο Αετός με αντίπαλο τα Λιβάδια και παρέμεινε ζωντανός για την παραμονή, καθώς ευνοήθηκε από την νίκη του Άρη Ρεθύμνου επί του Γερανίου με 2-0. Το Γαράζο επικράτησε με 1-0 του Αστέρα και πλέον Ανώγεια, Γεράνι και Γαράζο βρίσκονται στους 31 βαθμούς και Δόξα Πλατανέ στους 34.

Ο Αετός υστερεί σε ισοβαθμία με το Γαράζο, υπερτερεί με το Γεράνι, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Δόξα Πλατανέ θα γίνει αγώνας μπαράζ. Τα σενάρια πάντως είναι πάρα πολλά,με το ιδανικό για την ομάδα μας να είναι νίκη δική της επί του Μελιδονίου και ισοπαλία στο ματς Γεράνι-Γαράζο καθώς τότε σώζεται οριστικά.
Ο Αετός προήγηθηκε στο 18′ με πανέμορφο γκολ του Σπαχή,αλλά τα Λιβάδια ισοφάρισαν στο 40′ με φάουλ του Ιβάνοφ. Άμεση ήταν η απάντηση καθώς στο 42′ και πάλι ο Σπαχής με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον Αετό με 2-1. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο μικρός Ευρυπίδης Δραμουντάνης με δυο γκολ στο 74′ και στο 81′ έγραψε το 4-1.Το μόνο που κατάφεραν τα Λιβάδια ήταν να μειώσουν σε 4-3 με γκολ του Χνάρη στο 86′ και του Καζαμία στο 93′.
Ο Αετός θα πάει το Σάββατο στο Πέραμα για την νίκη και θα ελπίζει να ευνοηθεί στο ματς Γεράνι-Γαράζο, όπου θέλει να μην κερδίσει το Γαράζο για να παραμείνει στην κατηγορία.Σίγουρα πάντως πρέπει πρωτίστως να κάνει αυτός το καθήκον του και να επικρατήσει επί του αδιάφορου Τάλως Μελιδονίου σε ενα ματς που αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί Ανωγειανοί για να στηρίξουν την ομάδα όπως έπραξαν και σήμερα.
Η σύνθεση του Αετού:
Πίτσιλος, Πασπαράκης, Κεφαλογιάννης [83’Κωστάκης], Σουλτάτος, Φασουλάς, Χαραλαμπάκης[80’λ.τ Φ.Ξυλούρης], Βισκαδούρος, Σπαχής, Δ.Ξυλούρης [65’Ευρ.Δραμουντάνης]
Κακουδάκης, Μαστρογιαννάκης.
Η Βαθμολογιά για την παραμονή 1 αγωνιστική πριν το τέλος με 4 ομάδες να υποβιβάζονται:
11.Δ όξα Πλατανέ 34
12.Αετός Ανωγείων 31
Τάλως Γαράζου 31
Ποσειδών Γερανίου 31
Φλόγα Ρουστίκων 13
Πηγή  0
Μοιραστείτε το

-

-->