Αγωνιστική δράση για τον Αετό Ανωγείων  την Κυριακή 27 Νοεμβρίου  όπου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στα Μισίρια τον Άρη Ρεθύμνου με μόνο στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες.

Επίσημη πρεμιέρα και για τον νέο προπονητή της ομάδας μας Τάκη Μέμμο,ο οποίος προσπαθεί σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας να ανεβάσει την ψυχολογία των παιχτών και να προσδώσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της  για την επανάκαμψη του Αετού.

Το απουσιολόγιο πάντως του προπονητή είναι και πάλι γεμάτο καθώς για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν από την αυριανή αναμέτρηση οι Μεταξάκης, Μαστρογιαννάκης, Γ.Φασουλάς, Γ.Ξυλούρης, Γ.Βρέντζος ενώ αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή είναι οι Σπαχής και Κακουδάκης.Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για 90 λεπτά ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 3μμ στα Μισίρια με διαιτητή τον κ.Οικονόμου και βοηθούς τους Δασκαλομαρκάκη και Μπούζιο.

Το πλήρες πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26-11-2011

Γήπεδο Σπηλίου: ΣΠΗΛΙ – ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ  3-1.

Γήπεδο Γερανίου: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  1-6

Γήπεδο Περάματος: ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ  0-0

Κυριακή 27-11-2011 (11:00).

Γήπεδο Ρεθύμνου: ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. – ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ

(11.30)

Γήπεδο Μισιρίων: ΤΑΛΩΣ ΓΑΡΑΖΟΥ – ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ

(15.00)

Γήπεδο Ζωνιανών: ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ – ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ

Γήπεδο Μισιρίων: ΑΡΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΓΚΕΡΗΣ

Μοιραστείτε το

-

-->