
Πέθανε σε ηλικία 95 ετών, η Ασπασία χήρα Εμμανουήλ Σταυρακάκη (του Μοναχογιού). Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Χαράκι Μονοφατσίου. Η σορός της θα βρίσκεται στην οικία της στο Χαράκι σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ.
Πλήρης ημερών, η Ασπασία “φεύγει” για το μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας πίσω μια μεγάλη οικογένεια από παιδιά και εγγόνια και ένα σεβαστό όνομα στην κοινωνία της Κρήτης.
Στη μνήμη της τα παιδιά της προσέφεραν στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 200 ευρώ, για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης και του Εργαστηρίου Γνώσης, Ιστορίας και Πολιτισμού της ενορίας του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι, Τους ευχαριστούμε θερμά.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Η ΑΝΩΓΗ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.