Η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας θα γίνει την Δευτέρα 30 Ιουνίου λίγο πριν την τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ Στην συνεδρίαση λογοδοσίας, θα παραβρεθεί και ο κος. Νίκος Σκουλάς, Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Εργων Περιφέρειας Κρήτης και Δικηγόρος, για να μας ενημερώσει σχετικά:
- Για την εξέλιξη του νέου οδικού άξονα Ηράκλειο – Ανώγεια και
- Για την εξέλιξη της νομικής διεκδίκησης του βοσκότοπου του Δήμου Ανωγείων.
Η Συνεδρίαση Λογοδοσίας έχει το σκοπό, ως μία πιο άμεση και συμμετοχική διαδικασία στην συζήτηση θεμάτων που θα ήθελαν να υποβάλλουν, για το έργο της Δημοτικής μας Αρχής. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δ.Σ Ανωγείων Μιχάλης Δραμουντάνης: “προσωπικά αλλά και θεσμικά, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επιζητώ και επιθυμώ την όσο το δυνατόν πιο έντονη και έγκαιρη ενημέρωση και συμμετοχή των Δημοτών μας στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Ανωγείων.”
Αναλυτικά:
“Πρόσκληση σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανωγείων »
Παρακαλώ όπως προσέλθετε, στην ΕΙΔΙΚΗ Δημόσια Συνεδρίαση Λογοδοσίας, δια ζώσης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανωγείων, που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, την 30η του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ, του έτους 2025, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 7:00 μ.μ.
Η ειδική συνεδρίαση, αφορά την λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για την τρέχουσα δημοτική θητεία και για την χρονική περίοδο ΜΑΙΟΥ – ΙΟΥΝΙΟΥ 2025 (3ο δίμηνο 2025).
Μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, έκαστος Δημοτικός Σύμβουλος, να υποβάλλεται για συζήτηση, έως ένα θέμα που αφορά το έργο της Δημοτικής Αρχής, το αργότερο μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 23/6/2025.
Τα θέματα μπορείτε να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δραμουντάνη Μιχαήλ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], ή να τα καταθέσετε εγγράφως και αυτοπροσώπως, στην Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ( αρμόδια υπάλληλος κα. Σκουλά Όλγα).”