Την Κυριακή 30/6/2024 στη ταβέρνα ΠΑΛΛΑΙΚΟΝ στο Φοδελε Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, μεγάλη ανταπόκριση και μέσα σ ένα ζεστό κλίμα η συνάντηση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Οικογένειας Ανδρεαδάκη. Συνάμα έγιναν νέες επαφές και γνωριμίες και προτάθηκαν απόψεις και νέοι στόχοι για την μετεξέλιξη του συλλόγου από το νέο Δ.Σ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της  Οικογένειας Ανδρεαδάκη ιδρύθηκε με καταστατικό από το 2007 με πολύ αγάπη και άοκνο ζήλο. Απαριθμεί απανταχού εκατοντάδες μέλη σε όλη την Κρήτη -την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόεδρος του είναι ο Εμμανουήλ Ι. Ανδρεαδάκης.

Ευγενής σκοπός είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών , η επικοινωνία με δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό ,την ιστορία και τις αξίες  του ονόματος της οικογένειας Ανδρεαδάκη .

 

Μοιραστείτε το

-

-->